hou trp canım çatlama hızına bağlı bende ertesi gün silikleşiyor bazılarında 1 gün sürüyor sen test yapınca at yine bakarız❤️
Lavin08 dalyaluna35 eşim yorgunum dedi ust uste olunca adamda hakli😅😅sabah evde olcak yarin tatil sabah degerlendirelim dedik artik sansimiza umarım yarinki test hemen siliklesmez yarin innovita yapcam o daha iyi ya belli olur bacim
dalyaluna35 iremykn yumurtalığa bagli kuzum o kişiden kişiye gore değişir kimisinin yavas yavas siliklesir kimisinin bir anda
Deletedmom_787 dalyaluna35 ben test yapmıyorum kuzum bu ay ama şuan akıntı vs yok bende daha gelmedi herhalde zamanı
hou Günaydın bacılarım @dalyaluna35 @Lavin08 dünü akşam ve sabah değerlendirdik 🙃 akşam evde olmayacağım yarın akşam gelirsem değerlendiririm umarım bugün pik yarın çatlama olur öğlen test yaparım okulda🤣🤣
Sarkac Benimde bat 8 Ocak 8 gün kaldı erken döllenm oldgnu düşünüyorum bugün test Alcam inşallah çıkar. Birde bu aralar canım peynir çeşitleri cekiyor
Edmr97 hou benim ovulasyon testlerim 4 gündür pozitif pik olmadı ama pozitif şimdi bu gün saat 13:00 yapıcam yine bende anlamadım noluyor
hou Sarkac kuzum ilişkinin üzerinden geçmiş ama yumurtlama da önemli onun üzerinden de en az 10 gün geçmesş lazım takip ettin mi o dönemi