hou yarım saat önce yaptığım böyleydi kızlar @dalyaluna35 @Lavin08 yarın pik olur bence perşembe çatlar gibi sizce
Lavin08 hou kuzu ben miratech buldum eczane de onu aldim iyi gibi ya sanki asko seninki yarin pik olur gibi aksama misafir fln olcaksa sen sabaha kesin degerlendir yine bende atayim bakin benimkinide
Siyahbeyaz_ dalyaluna35 bugün ve birkaç gün yumurtlama günüm nasip eder rabbim bekliyorum heyecanla 🙈
iremykn dil_n bence denemelisin bende birkaç ay daha devam etmeyi düşünüyorum ama benimki bir türlü silikleşmedi sanırım pcostan kaynaklı
emir05 dil_n onu nasıl yapıyorsunuz. Ben de bu ay hasta olursam yapacağım.22 ocakta regl olmam lazım normalde ama dün kahverengı leke geldı. Kasıklarım ağrıyor. Göğsümde de ağrı var.kan versem çıkar mı acaba
trp  Kızlar bat 15 Ocak döngümün 12 günü sizce pik mi
hou dalyaluna35 fotoğrafta biraz daha koyu çıkmış ajsjsjsj ama bence de yarın olur ya da en geç perşembe öğlen gibi. Bugün akşam yarın sabah yeterli mi🤣🤣
dalyaluna35 hou evet kuzum sperm 3 gun yasiyor zaten ama bugun yarin degerlendir mutlaka yapabilirsen persembe de
hou trp evet canım pik gibi duruyor en fazla bir kaç saat sonra tam pik olur bugün ve sonraki 2 günü değerlendir bence sağlıkla tutar inşallah 🙏
dalyaluna35 iremykn yumurtalığa bagli kuzum o kişiden kişiye gore değişir kimisinin yavas yavas siliklesir kimisinin bir anda
hou Lavin08 valla işte 11. Gün akşam 13.gün akşam 14.gün sabah oldu 15. Güm akşamda olursa yeter artık 🤣🤣
Lavin08 @hou @dalyaluna35 @dil_n @Deletedmom_787 pikmi ya sanki ayni koyulukda degil gibi bugun degerlendirme olmicak bacim yarin degerlendircez