tupbebe Şubatta doğum yapacaklar hazırlıklara başladınız mı ? Neler yaptınız ? Fikir alışverişi yapalım ?🥰 Biz 30+4 olduk. Siz kaçsınız ?
Papatya05_ tupbebe 31+3 bende şubatta doğumum bebek arabası beşik baby nast ev içi ana kucağı bunları aldım Dolap vardı kıyafetleri de almaya başlayacağım artık
kartanesi___ tupbebe 31+1’iz. Alışverişimiz tamam sayılır bir tek bebek arabası ve puset kaldı❤️Bu hafta sonu inşallah kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip eşyalarını yerlerine yerleştireceğim. Hastane çantasını da hazırlayacağım😍
gunelozturkq Bizde 30 haftalik olduk oğluşumla her şeyi hazır şukur odasi falan sadece kendime alacaklarim kaldı onlarida en kısa zamanda yapıp hastane çantamizi hazirlicam insallah
Nunix- 30+1 olduk bu gün aldığım kıyafetlerin bir kısmını yıkadım yavaş yavaş ayarlamaya çalışıyorum beşik ve bebek arabası ilk çocuktan kalma o yüzden onlar hazır ocak ayında beşiği de kurarım
esraaa97 33hafta herşeyi hazır sayılır sadece ana kucağı banyo küvet setimiz kaldı hastane çantamızıda hazırladık kıyafetler ütülenip yerleştirildi 🥰
BlackFish2113 tupbebe 30+5 deyim yılbaşı zammı gelmeden her şeyi tamamladım. Ocak ortası gibi de hastane çantasını hazırlayacağım yıkayıp ütüleme işleri kaldı sadece
ylnydgd tupbebe 32 oldum bugün. Hazırlıklar alındı. Yıkanıp ütülenecek yerleşecek inşallah bir ara da 😂 Kasım indiriminden aldım ben çoğu şeyi Sağlıkla gelsinler 💛
yazcoming tupbebe 31+2, bu haftasonu taşındım. Daha yerleşemedim bile. Bebeğin eşyalarını hazırlamaya mecalim kalmadı🙈 Dr bi sonraki randevu da gün verebileceğini söyledi 38. Haftada alacak çok ta birşey kalmadı
elllaaaa tupbebe sizinle aynıyız benim de 30+4 hemen hemen herşey tam sayılır yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlamadım henüz doğum 1 marta denk gelir diye düşünüyorum
bluemom24 tupbebe 33+3 olduk hastane çantamı hazırlamaya başladım bu hafta her şeyini yıkayıp ütüledik 🥹🥹
Sudedemirer tupbebe 30+5 alışverişi çoktan bitirdim sadece deterjan kaldı sanırım onuda alıp kıyafetleri yıkayıp ütülicem hazır olsun ileriki haftalarda çok zor oluyor çünkü birde erken falan gelirse hazırda dursun 😅birinci bebeğim 37+0 da gelmişti
hilal858_ tupbebe 32+1 deyim bir kaç kıyafet aldım sadece Ocağın ilk haftası hepsini alıcaz ufak tefek şeyleride internetten alıcam ocağın ortasında çantayi hazırlayıp koyucam kenara, vajinal doğum olucak. Bir tek anakucağında kararsızım elektrikli mi yoksa manuel mi alsam bilmiyorum herkes farklı birşey söylüyor 2sini almakta israf yani çünkü başka hamilelik düşünmüyorum bu 3.bebik
tupbebe Ohh maşallahh 🥰 Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah. Bende bu hafta hazırladım kıyafetleri vs. 2. Çocuk olduğu için çoğu malzemem vardı. Sadece 1. Kızdı 2. Erkek kıyafet konusunda eksiklerim vardı onları hazırladım . Gün yaklaştıkça heyecan artıyor 🫣
Gozde42 Bende 31 e girdim herşey tamam tek başıma yapıyorumm o yüzden yavaş yavaş yaptım çanta hazır oğlumu bekliyorum 3.5 yaşında bir de kızım var pek bişey almadım unisex di kıyafetleri onu kullancam