kizmizimavi Goldgirl 12+1 deyim, bugün kontrolümüz vardı %60 %70 ihtimalle erkek dedi. 10 gün sonra ikili tarama sonuçları için gelin cinsiyete bakıp netleştirelim dedi. Muhtemelen belli olur, yine 12+5 te kızımın cinsiyetini öğrenmiştim
Goldgirl kizmizimavi ay inşallah bende öğrenirim yarın ya heyecanlandım baya varya gitmedem çikolata ye diyolar valla paket paket yerim artık ;):):)):):)
Goldgirl Melike3506 dsoysal saadet2308 Farukkubra2025 nkkl nidosh kizmizimavi saadet2308 Valla burda tahmin yapanlar hep erkek dedi 6. Hafta ve 9. Hafta ultrason görüntülerini attım bakalım inşallah hayırlısı sizin var mı bi tahmin :)):):):):)
kizmizimavi Goldgirl inşallah gönlünüzce olsun 🥰🥰 biz ilk girdiğimizde zıp zıp zıplıyordu tam cinsiyete bakacağı sırada uyudu 😂 uyandırıp zar zor baktı doktorum 🙊
kizmizimavi saadet2308 var canım 🥰 biraz netlemeden çekmişim, rahmimde de şekil bozukluğu var, görüntü biraz bulanık çıkıyor hep ama bebisin fotoğrafını aldık
saadet2308 kizmizimavi tşk ederim canım walla hiç belli olmuyor burda ❤️ Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
Goldgirl Kadermiray senin cinsiyete ne dediler doktorumuz net bişey demedi bize ya az önce geldim hastanede detaylıyada girdim net demdi tahminde bulundu sadece Sizin cinsiyete ne dediler
Kadermiray Goldgirl erkek dedi doktor yani tahmin felan da demedi inşallah doğrudur bir kızım var sıkıntılı bir hamilelik tam 3 yıl bekleyiş bari iki meyveden de taşmış olayım tabi öncelik sağlıklı olması