Goldgirl Yarın hem kendi doktoruma randevum var hemde ikili tarama testine gircem cinsiyet belli olur mu özel hastanede takipteyim 13 + 3 de belli olur mu cinsiyet hanımlar siz kaçta öğrendiniz
mucizem2409 Goldgirl evet pozisyona bağlı belli olbilir benm doktorum 12+3 de normalde söylemem ama illa tahmin yap dersen yaprm dedi söyledi. Şehir hastanesi bu arada
Goldgirl Melike3506 dsoysal saadet2308 Farukkubra2025 nkkl nidosh kizmizimavi saadet2308 Valla burda tahmin yapanlar hep erkek dedi 6. Hafta ve 9. Hafta ultrason görüntülerini attım bakalım inşallah hayırlısı sizin var mı bi tahmin :)):):):):)
Goldgirl ecemk94 ya nasıl sabrettin valla hastane hastane gezerim öyle olsa aşırı heyecan yaptım ya 2. Çocuğum ama çok heyecanlıyım cinsiyette
Farukkubra2025 saadet2308 ay bende 11+3 de gittim 2 gün önce erken cinsiyet için dedi🥲 bende özele gidiyorum, hatta benim doktorum Perinatoloji aletleri filanda çok iyi ama göremedi sanırım😅
saadet2308 Farukkubra2025 benim doktorum da alanında cok iyidr 20 yıllık bir deneyimi var nokta atışı yapıyor 😂 seninki görmemiştir risk almak istemedi herhalde 😂
Farukkubra2025 saadet2308 galiba göremedi görse söylerdi herhalde neden söylemesin ki ne faydası var benim çocuğumun cinsiyetinin ona😅😆
saadet2308 saadet2308 Farukkubra2025 hahaha öyle doğru diyorsun inşallah öğrenirsin bu defa bende 9. Haftadayım 12 de gideyim diyorum
nkkl Goldgirl devlet takipliyim 16+3 bugün gittim daha yeni tahmin yaptı özelde gösterirse bence söyler
Farukkubra2025 saadet2308 maşallah 2. Ci evladınız mı, Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat eylesin inşallah