Aaayseeert Deleted33000 etiketlerim aşkom çok sevinçliyim 🫶 Allahım bana da nasip etti inşallah güzelce ilerler
Aaayseeert Aysenur5571 çok dua ettim canım valla Allah gönlümden geçeni biliyordu şükürler olsun inşallah her şey güzel ilerler teşekkür ederim çokkk 🫶❤️
Aysenur5571 Aaayseeert Rabbim dualarının karşılığına en güzel cevabı bu günde vermiş şükürler olsun canım ❤️ kan testi sonucunu bizimle de paylaşm🥰
Aaayseeert btl194 ahhh ah neler çektik Allahım görüyor inşallah sonuna kadar da güzel bi şekilde ilerler 😥
Aaayseeert Aysenur5571 paylaşırım canım ❤️ ilk bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu bebişim öyle olmaz 😥
Aysenur5571 Aaayseeert öyle düşünme sakın bak kötü düşünme Sadece ina herşey çok güzel olacak Allaha bırak sen :) en güzel sonucunu buraya yazacaksın bugün bak gör içini ferah tut
Aaayseeert Aysenur5571 inşallah yüreğim bi yandan buruk ama yine de Allah’ıma güveniyorum o dualarımın karşılığını verecek çektiğim cefanın karşılığını alacağım bende ❤️
Aysenur5571 Aaayseeert Bak bak kötü düşünme minik bebişde seninle o da üzülür 🥰😂 mutluluğuna bak şimdi 🤲
zeyyy_ @Aaayseeert ayyy hep içime doğuyordu oldu diye kendim olmuş gibi sevindim sağlıkla kucağına al inşallah canımm benim 🥰🙏🏻❤️
Aaayseeert zeyyy_ aşkımmm o kadar mutluyum ki sana anlatamam biliyorsun çok zorluklar yaşadım Allahım kucağıma almayı da nasip eder inşallah bu sefer ❤️
Aaayseeert Aysenur5571 yok üzülmeyeceğim mutluluğumu yaşayacağım ne olacağını rabbimden başkası bilemez ☺️ inanıyorum bu sefer her şey çok güzel olacak