Aysenur5571 Aaayseeert ayyy çok sevindim canım benim evet hamilesin kandil günü gelen minik mucize 🤲❤️
Aaayseeert busrax_ canım benim tüp bebekti bugün test günümdü kan vermeye gittim gelirken de test alayım dedim
Aaayseeert Aysenur5571 Allahım şükürler olsun rabbime senelerdir uğraşıyorum çok mıtluyum Allahım kucağıma almayı da nasip eder ❤️
Aaayseeert busra1596 teşekkür ederim gecikme olmadı canım tüp bebek tedavisi görüyordum test günümdü bugün
Aysenur5571 Aaayseeert içini ferah tut canım benim Kandil günü böyle mübarek gün çok sevindim canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲❤️
ebru_ccn Ay aynı anda öğrendik sanırım bende hamile olduğunu öğrendim az önce allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin
Nilpekan Aaayseeert benim de aynı oldu tüp bebeğe başlayacaktır kan verdim 108 çıktı 2 gün sonra bir daha vericemm
Boysmom2 Aaayseeert Yaaaa çookk sevindim resmen ben burdayım anniş diyooo 🥹 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹💕
Aaayseeert Aysenur5571 çok dua ettim canım valla Allah gönlümden geçeni biliyordu şükürler olsun inşallah her şey güzel ilerler teşekkür ederim çokkk 🫶❤️