Elliiiffff Herseydenbiktim 4 yıldır emek verdiğim öğrencilerimi mezun ettim bu benim için bu yıl olan ennn güzel şeydi❤️ 2.si de tabi 2.kez anneliği tadacak olmak😊🥰❤️
Herseydenbiktim Elliiiffff Yaaaaa, çok güzell🎉 Yolları çiçek bahçesi olsun🌸 Allahım size bağışlasın, kolay doğumunuz olsun🐣
Baklavaseverim Herseydenbiktim Sakin olmayı Alttan almayı Anne olmayı Kilo vermeyi Başka da aklıma bir şey gelmiyor
aybalasmom Herseydenbiktim -Doğurmayı Kimseyi öldürmemeyi 1-2 saatlik uykuyla günü geçirmeyi Bence yeterli hem hamilelik hem doğum yaşanmış bir yıl olarak fkdjdkd
aybalasmom Herseydenbiktim doğumdan sonra, doğurduysam her şeyi yapabilirim düşüncesi geldi bana dkjdkdkd sana da öyle mi
asenazeynep Herseydenbiktim Bu yıl kendi evimizi alma şansımız oldu, sonra da bebeğimiz olacağı haberini aldık🥹Yavruşumuz bu zamanı beklemiş sanırım bin şükür, Rabbim daha aşağı etmesin dileyen herkese de nasip etsin, herkesi daha iyi etsiin🥰
Herseydenbiktim asenazeynep Hayırlı olsun ve gözünüz aydın canim benim. Rabbim ağız tadıyla oturtsun, kolay doğumun olsun sağlıcakla kavus bebisine🌸🐣
ikiprensesannesi___ Herseydenbiktim .tımarhaneye kayıt açtırmadan geçirdim bu seneyide .Anneliği .bazı şeyler için artık çaba sarf etmeyi bırakmayı Şimdilik bunlar
mrs_mert Herseydenbiktim valla gerçekten öyle. İnsanlar eminim ki değiştiğimi düşünüyordur ama ben çok rahatladım 💃🏻