Herseydenbiktim Bu başlığı kids’te gördüm ve hoşuma gitti neden mom’da açmayalım kii🎉🎉 ●Daha sakin ve olgun olmayı ●Anneliği ●İçim hep sevgi doluydu ama daha fazla güzellikler görüp sevgi depolamayı ● ● ● Hadiii bakalım yorumaaa🌸🎉🎀
kartanesi___ Herseydenbiktim Hamileliği kazasız belasız delirmeden şu haftaya kadar ilerletmeyi başardım🤣 (31+1)
Almirolie Herseydenbiktim anne olduktan sonra annelikten önceki kimliğimi kaybetmiştim bu sene onu kazandım 💗
bebeklerim__ Herseydenbiktim hayatta kaldım ya cinnet gecirmeden o yeter. Cok kazık yedim bu yıl çünkü.
Herseydenbiktim bebeklerim__ Hemen bit 2026😂 gelen gideni aratmasın askim, inşAllah hepimiz için güzel yıllar olur🎉
mrs_mert Herseydenbiktim kendime öncelik vermeyi, hayır demeyi ve fikirlerimi savunmayı öğrendim. 30 yaş aydınlanması mı dersiniz yoksa yaşanılan tecrübeler mi bilinmez 🤷🏻♀️ ama iyi ki önceye kendimi koydum böyle kafam daha rahat. Önceden aman insanlar kırılmasın aman kim ne der kafası vardı şu an onu baya aştım 🧘🏻♀️
Herseydenbiktim mrs_mert Bunu yaptığımız an hayat kalitemiz artıyor, artacak gerçek 💖 Tebrik ederim hayatım 🎉👏🏻
mrs_mert Herseydenbiktim valla gerçekten öyle. İnsanlar eminim ki değiştiğimi düşünüyordur ama ben çok rahatladım 💃🏻