Gunerr Maviyesil121212 seninki kaçıncı haftada korkma inşallah bişey olmaz 🙈 bende teselli ediyorum kendimi benim bulantım olmasa sancıyı çekerim aşırı şekilde bulantı ve kusmam oldu benim 2gün önce çok korkuttu ama biraz daha iyiyim şükür
Maviyesil121212 Gunerr 36. Haftadayım canım ben. Benim de sancıya bulantı eşlik etti çıkardım duşa girdim rahatladım
Rstasar Maviyesil121212 evet baktin boyle sancin oluyor banyo yap gezin biraz otur kalk gecmiyorsa artiyorsa dogum sancindir degilse korkma .Kanaman gelir suyun gelir falan o zmnda direk doktora git hic bekleme
Smiley87 Maviyesil121212 sevindim canım yalancı sancılar duşa girip dinlenince geçiyor 🤗 sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 😍
Rstasar Gunerr sicak su torbasini karninami koyuyorsun? Eger oyleyse sakin yapma bebegin bulundugu sicaklikla ayni olmadigi icin kakasini yapiyor strese girip hatta sicak suyla dus bile iyi degil
Gunerr Rstasar hayır belime sırtıma koyuyorum ve hafif sancım var kaşığa baskı yapıyor. Koyduğum su hafif ılıyınca üstüne oturuyorum rahim açılsın diye, sancıları rahatlatıyor karnımdaki
Hasreterel Maviyesil121212 bendede oluyo ama lavaboya cıkınca gecıyo bencede gecmese sız bı doktora gıdın bende 36+4haftalıgım
Nidaaa3441 Maviyesil121212 geçmiş olsun o halde çok canım Rabbim zamanında almayı nasip etsin kucagımıza inşallah 😊