Maviyesil121212 Kızlar yarım saattir adet sancısı gibi sancım var ama şu kadar Dakika tuttum falan değil baya aralıksız sancı var Allah korusun Doğum başlangıcı böyle bir şey mi tecrübeliler aydınlatsın
Rstasar Maviyesil121212 gittikce artmasi lazim aralik olmasi lazim periyot seklinde .Surekli agri olmaz gittikce artar belirlik dk larda bir gelir ornegin 20 dk da bir 50 saniye yada 5 dk da bir 50 saniye gibi (attim saniye kismini) ama hemen hemen yakin yani.
Smiley87 Maviyesil121212 canım Doğum sancısı aralıklarla gelir ve zaman geçtikçe şiddetlenerek sıklaşır, son ayda adet sancısı tarzında ya da kramp tarzında ağrılar olabiliyor yalancı sancı deniyor , ılık bir duş al dinlen muhtemelen geçer 🤗
Nidaaa3441 Maviyesil121212 aynı sorunu yaşadım canım ilk kez olunca bizde tedirgin olup acilen gittik. hamilelik bu ne zaman ne olacağı belli olmaz gitmeni tavsiye ederim. bende sancı çıkmadı o ayrı bol su tüketmem söylendi sadece. sende gidip nst ye bir gir istersen canım için rahat etsin.
Gunerr Maviyesil121212 bu arada sıcak su torbası koymanı tavsiye ederim iyi geliyor yani ben öyle yapıyorum kaç gündür rahatlatıyor beni
Maviyesil121212 Rstasar ya baya aralıksız ağrıyor ne azalma var ne artma. Hani üşüttügünde ağrır ya gaz sancısı gibi adet sancısı gibi karın ağrısı gibi ama belli aralıklarla gelmiyor hiç geçmeyen bir ağrı
Rstasar Maviyesil121212 gazin vardir tuvalete gitmeyi dene .Dayanamcak gibi olursan acile gidersin .Ama surekli olmasi normal degil dogum sancisi farkli bisey periyot halinde gelir gelir gider dk lari vardir gittikce sancin artar ama dk olarak duser .20 dk da bir 10 dk da bir gibi
Maviyesil121212 Rstasar ay içimi rahatlattın Allah razı olsun canım Sıcak bi duş aldım geçti yalancı sancı dedikleri mi ki bu
Maviyesil121212 Nidaaa3441 ay sorma neler geçti kafamdan çantam hazır değil daha 1 ayımız var napcam netcem derken duşa girince geçti çok şükür 🙏🏻
Rstasar Maviyesil121212 evet baktin boyle sancin oluyor banyo yap gezin biraz otur kalk gecmiyorsa artiyorsa dogum sancindir degilse korkma .Kanaman gelir suyun gelir falan o zmnda direk doktora git hic bekleme
Smiley87 Maviyesil121212 sevindim canım yalancı sancılar duşa girip dinlenince geçiyor 🤗 sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 😍
Nidaaa3441 Maviyesil121212 geçmiş olsun o halde çok canım Rabbim zamanında almayı nasip etsin kucagımıza inşallah 😊
Gunerr Canım aynı sancı tarzı şeyler bende 1 haftadır var çok sık değil aralıkları yok doktora gittim 1cm açıklık var dedi ama hala bi ilerleme yok üstünden 1hafta geçti ve biz 39+1iz nasıl bişey bu anlamadım gitti . Doktor da sancın sıklaşıp artar kanaman olur veya suyun gelirse bekleme gel dedi bizde tık yok bebişin yeri rahat sanırım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Maviyesil121212 Gunerr ay ben de bi yandan istiyordum çok beklemeden gelsin diye ama bu kadar da çabuk değildi çok şükür geçti. Senin vakit gelmiş bi an önce al insallah kucağına 🙏🏻
Gunerr Maviyesil121212 inşallah canım hem korku hem heyecan bi arada artık ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz son zamanlar çok zormuş yahu 🙈
Rstasar Gunerr sicak su torbasini karninami koyuyorsun? Eger oyleyse sakin yapma bebegin bulundugu sicaklikla ayni olmadigi icin kakasini yapiyor strese girip hatta sicak suyla dus bile iyi degil