Kelebekkkk34 hurremintorunu kesinlikle awox canım yalancı pozitifi görmedim ve çok hassas bir test 5i bile çıkarıyor
Sekerkupu hurremintorunu 4 yıl önce predoctor ile 4 gün öncesinden öğrenmiştim. Forumda görüp awox aldım bu sefer
hurremintorunu Kelebekkkk34 bende en çok onu duydum da trendyoldan da bakıyorum 5 tanesi 150 tl eczanedekilere göre de bayağı uygun yorumları da çok iyimiş
havva_5 hurremintorunu awox, prodoctor. Ben bunları kullandım kuruma çizgisi dahi çıkartmadı, yalancı pozitif veren olmadı hiçbirinde.
Sekerkupu havva_5 Prodoctor ile 1 kez yalancı pozitif yaşamıştım implant kullanıyordum şok ile kan vermiştim negatif gelmişti 🤣 Şimdi pozitif çıkacak ümidi ile hergün test yapıyorum 6 ayda bir insan nasıl bu kadar değişir🤣
havva_5 hurremintorunu internette daha uygun canım ben eczaneden bi tanesini 100 tl ye aldım ama internette çokluları 150 tl falan. Prodoctor u da internetten aldım 3 lü 139 tl di. Bencede awox al
hurremintorunu havva_5 evet geçen ay kimyasal geçirdim gidip eczaneden alıyordum 2 tane falan alıyorum 150-160 falan istiyorlardı awox 153 lira 5 li internette
havva_5 Sekerkupu ahahaha doğrusu gelmiş beni bulmuş insan yalancı pozitif bile olsa ikinci çizgiyi görmek istiyor ya kuruma çizgisi bile çıkmadı testte sinirim bozuldu
hurremintorunu Sekerkupu benim bu ikinci gebeliğim olacak o halde bile aşırı aşırı heycanlıyım ya sizi anlayabiliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız