Hsna1 meryemyorulmaz muayne 85 tl ama doğum ücreti hakkında henüz bilgi almadım daha iki aylık hamile olduğum icin ilerleyen da ogrenicen
Smy61 meryemyorulmaz medical parkta muane 105 tl Doğumda ben sezeryanı sordum genel1700 epidural 1900
Smy61 Denizeliha ben Gümüşhane’de seyhaniye gidiyorum medical parkla anlaşmalı devlet hastanesindeki dr gitmiyorum .doğum için Nebahat hanımı düşünüyorum
Denizeliha Smy61 bende geçen gün gittim seyhaniye ama bilmiyorum test falan yapmadım daha o yüzden düzgün doktor bulmak istiyorum ve burda yabancıyım
Smy61 Denizeliha mecburi hizmet için Gümüşhanedeyiz biz oyuzden Seyhani gümüşhane için iyi bir doktor bence baya tecrübeli imiş ama Nebahat hanımda çok iyi çok neşeli ilgili bir doktor
snglcn Bwnce trabzonun devlet hastaneleride ozel hastaneleride hepsi cok iyi hatta devlet daha iyi gibi
Yaseminnnn snglcn bn suan devlete gidiyorum ve 3 aylık hamileyim sadece su konuda kafam karışık Doğum zamanı benim devlette gittiğim. Doktorum ilgilenmeyecekse niye gidiyorum kafam çok karışık ya zaten korkuyorum
Denizeliha Sumeyyekaya gittim ilgili ama bilmiyorum ben mi çok detay bekliyorum bilmiyorum ilk gebelik farklı bişey oluyor devlete bide seyhaniye gittim daha tatliller falan bişey yapılmadı suan 6+0 olduk canım
Smy61 Denizeliha seyhani sürekli tahlil yapmıyor gerekli bi durum olmadıkça ama devlette hemen hemen her zaman tahlil istiyorlar
ilknursarsoy merveeed 2 aylık evliyim ramazanda ilk gitmek nasip olucak inşAllah 30 gün boyunca ordayız bakalım nasl biyer çok merak edyorum
Sulee Ben de Trabzon 🙂 Medical Park Karadenizde Nebahat hanıma gidiyorum. Memnunum. 37 haftalık olduk 😊 Tabi bu doktor işi birazda beklentine bağlı. Mesela ben öyle canım cicimli doktorları sevmiyorum. O yüzden Nebahat hanım tam benlik 😊
BurcuAydin Denizeliha Akçaabat hackali baba devlet hastanesinden levent gökgözoğlu ön numara bi dr kapısı tıklım tıklım 😊 güler yüzlü ve ilgili bi doktor her soruma cvp vermiştir sağolsun bebeğin kalbinde parlaklık olduğu için hemen ktü 'ye sevk etti beni ne yapmam gerektiğini hangi bölüm olduğunu not yazıp vermişti bana çok iyi dr bence 🤗
Yaseminnnn BurcuAydin şuan nasıl durumu. Bebeğin Doğum yaptınız mı o mu girdi doğumunuza ben de şuan ona gidiyorum daha 3 aylığım. Ama biraz kafam karışık yardımcı olur musunuz bana bileğileriniz le