ilknursarsoy Fatma061 ben erzurumluyum eşim trabzon sürmeneli istanbulda yaşıyoruz nasipse yazın ilk kez gidcem henüz 2 aylık evliyz😍
merveeed ilknursarsoy bende bursalıyım eşim tarbzonlu bursada yaşıyoruz 6 aylık evliyiz kaç kere gittiğimi hatırlamıyorum😂
Elats61 İyi akşamlar bende ayrıntılı ultrasyon için iyi bir doktor arıyorum bana da önerebileceğiniz bir doktor olursa çok sevinirim 😊
Nagihan Elats61 merhaba ben hastaneleri tercih etmedim öneri üzerine trabzon merkez boyner üZerinde radyolog var alimdar şimşek ona gittim çokta memnun kaldım tavsiye ederim
ilknursarsoy merveeed 2 aylık evliyim ramazanda ilk gitmek nasip olucak inşAllah 30 gün boyunca ordayız bakalım nasl biyer çok merak edyorum
Smy61 Denizeliha ben Gümüşhane’de seyhaniye gidiyorum medical parkla anlaşmalı devlet hastanesindeki dr gitmiyorum .doğum için Nebahat hanımı düşünüyorum
Serenkcbi Fatma061 akçaabatta mı oturuyorsunuz bende akçaabattaydım evlenip trb merkeze taşındım maleseff☺
Serenkcbi Denizeliha ben medicalpark ufuk yılmaza gidiyorum siz doktor mu değişiceksiniz yoksa yeni mi başlıcaksınız