Yarenn-01 Meryem-7927 merhaba benımde 2 gündür karnım sertleşip duruyor çok sık oluyor ama ağrı felan yok korkutuyor sizin süreç nasıl oldu
Meryem-7927 Yarenn-01 doktor normal dedi canm maden suyu iç bide doktor günde iki defe magnezyum al etkisi olur dedi
Tortilla Meryem-7927 Meryem-7927 yalancı kasılma canım onlar top gibi toplanıyor bebek sertlesıyor karın benımde oyle olmustu kızımda son haftalarda
gamzeli04_ Aysenurkeser bende bel ağrısı yok ama sertleşme oluyo bı yere toplanıyor gibi napicam bilemedim doktora gidilemli mi siz naptiniz
Aysenurkeser gamzeli04_ benim okuduğum kadarıyla normal diye biliyorum benim haftaya kontrolüm var o yüzden gitmedim anca suyum vs gelirse o zaman giderim
Merdem63 gamzeli04_ bende de oluyor 35 haftalıgım bende normal dıye bılıyorum aralaıkları cok kısa olmadıgı surece 16. Haftamdan beridir yasıyorum ben sonlara dogru daha acıtıcı oluyormus
Senemmm999 Meryem-7927 kızlar benim de oluyordu bugün doktora gittim nst güzel çıktı bu haftalarda yalancı sancılar olabiliyor dedi doktorum