cylnboran04 26 Aralık Cuma günü randevum var kadın doğuma 25+5 oluyorum acaba Altan muane bide neseteye gonderırler mı
Mavininbiri cylnboran04 İkisi için de erken haftadasınız. 35. Haftadan sonra oluyor ikisi de normalde, normal giden bir gebelikte
sunbloom123 cylnboran04 nst değilde toco cihazına bağlayabilirler eğer şikayetleriniz açılma vs le ilgiliyse bi bakalım derler alttan muayne için
DarkLuna cylnboran04 bı sorun olmadığı sürece göndermez nst 34 haftada başlıyor sancı çıkarsa alttan bakılıyor o da her zaman bakılmaz
sunbloom123 cylnboran04 toco cihazına daha erken haftada bağlanabiliyor beni bağlamışlardı nst benzeri birşey o da sancıları kasılmaları takip ediyor
DarkLuna cylnboran04 ayy maşallah canım bende üçüncü çocuğumu doğurdum şu an 5 buçuk aylık ben 10 seneden sonra yaptım üçüncüyü 🤭🤭🤭sormak istediklerin olirsa cevaplarım bildiğim şeyleri
annekiz6141 cylnboran04 alttan muayene yapilmazsiniz, şu gelmezse, kanama olmazsa ya da sancilariniz çıkmazsa 🥰 kizimda 33 haftalikken çok sancım vardı doğuruyorum sandım nstde yalancı sancı çıktı sadece 🥰
annekiz6141 cylnboran04 kasinti için mutlaka gidin doktora ama.. O ne sebepten oluyordu tam şuan hatırlayamıyorum ama erken doguma sürüklüyodu galiba..
cylnboran04 DarkLuna maşallah Allah bağışlasın bızede suprız oldu bakalım saglıcakla gelsım abılerı sevıncle beklıyor
Efenin_Annesi09 DarkLuna yanlış almamazsaniz ben bişey sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim 10 sene nasıl korundunuz şimdiden korunma yöntemleri arıyorum kendime kusura bakmayın lütfen 🫣