Bububu Simsimsem sütünüzü emziriyormuş gibi iki saatte bir sağın. Sağımdan sonra vermeyi deneyin. Sağdıkça uçları çıkar. İlk haftalar uğraş gerektiriyor sonrasında düzene oturur merak etmeyin. Ama 2 saati geçmesin memeyi boşaltmadığınız. Çünkü ne kadar talep o kadar süt üretimi oluyor. Denemekten vazgeçmeyin. Sonrasında sağdığınızı da yavaş akışlı bir biberonla ya da kaşıkla verebilirsiniz. Yapamıyorum değil de yaparıma odaklanın. Şükür sağlıcakla kavuşmuşsunuz gerisi de gelir merak etmeyin☺️
Simsimsem Bububu çok teşekkür ederim, iki bebek olunca düzen tutturmak çok zor 😣 sağım yapmaya çalışıyorum günde 6 kez falan. Ama göğüslerim çok yumuşak ve büyük, makine tam boşaltamıyor gibi
hayirlisi06 Bububu mrb siz doğum yaptınızmi bende doğumdan sonra önce emzirmek sonra sağmak istiyorum Simdiden çevrem sen kesin mama verirsin iki çocuk verecen mecbr diyorlsr. Bende aptal değilim çocuklarım aç kalırsa elbette veririm ama niye böyle diyorlar belki çok sütüm olacak Rabbım rizkimizi verecek inanılmaz canım sıkılıyor
sym_yc sevvoos benim doktorumun muayne ücreti 2 bin tl yeni yılda beklentim 2500-3000 arası doğumu da Halkalı Acıbadem ile anlaşmalı ve bana sezeryan 85 bin dedi doğum ücreti yeni yılda değişir tabi benim doktorumun avicenna ile de anlaşması vardı ama bu çocuk çetrsi olaylarından sonra anlaşmasını feshetti şu an yalnızca acıbademle çalışıyor tine de acıbademe göre fiyat çok uygun
sevvoos sym_yc ay Allah korusun öyle şeyler aklıma düşürmeyin Zaten sürekli panikteyim.Arkadaşlarımız orda tüp bebek yaptırdı doğum yaptı bizde öneri üzerine orayı düşündük
Haticebb elifoykum merhabalar çiçeği burnunda tüp bebek ikiz annesiyim kalp atışlarını bugün duydum çok şükür 🥹🤲🏻💖
elifoykum Haticebb tek yumurta mı , çift yumurta mı sağlıkla al kucağına inşallah hayırlı olsun 🥰💞💞💞🤲
sym_yc sevvoos venim arkadaşımda orada doğum yaptı erken bile doğdu çocuk yoğun bakıma falan almadılar sadece meseleyi söyledim
Hndmomy cadii Sadece dikişleri alacağı gün için hazırlıklı gel dedi bu pozisyonda kalırlarsa sezeryan olur dedi başka bir şey söylemedi
Bububu Simsimsem haklısınız elle sağmayıda you tubedan izleyebilirsiniz. Ama yumuşaksa şuan süt kanalları çok dolu olmayabilir. Uğraştıkça gelecektir inşallah. Duşta göğüslere bol bol su tutun. Bol su için. Kolaylıklar dilerim inşallah düzene bir an önce girer ☺️
aysegul53 elifoykum ben bugün öğrendim ve şok oldum geçen gittimde tek keseydi bugün kalp atışı için gittim ve ikiz olduğunu öğrendim iki ayrı kese duygularımın tarifi yok ama biraz korkuyorum da bu süreç nasıl olcak diye 1.sınıfa giden bi oğlum var
aysegul53 elifoykum bende yeni öğrendim bizde 7 haftalığız yolun çok başı bi yanım aşırı mutlu bir yanım korkuyor
hayirlisi06 Hndmomy aynı sayılırız ilk gebelikmi? Benimde ikisi de kız 👧 👧 Pazartesi kontrolüm var gün verecekmi bilmiyorum size niçin gün vermedi bende İnşaAllah hayırlıca ocak ayını görmek istiyorum Bir yandan da sancım oluyor pazartesi belli olur artık 😪
Hndmomy hayirlisi06 İlk gebeliğimde 30 haftalık erkek bebeğimi ani kalp durmadı sebebiyle kaybettim maalesef. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Sabrettik ve şimdi iki mucizeyi bekliyoruz. 🤭Sizin ilk gebeliğiniz mi ? Gerçekten doktor bana neden gün vermedi bi türlü anlayamıyorum. Tahminimce bizde cuma gittiğimizde doğarlar çünkü 1 hafta önden de gidiyor değerleri. Sizin kilo boy durumları nasıl acaba ? Pazartesi mutlaka haberleşelim merak ederim sizi. ☺️
Bububu hayirlisi06 yok doğum yapmadım 28+2yim henüz. Ebeyim genellikle bu şekilde yönlendirdiğimiz için bilgilendirmek istedim
Bububu hayirlisi06 evet ilk zamanlar mamayla destek olunabilir bu kötü bir şey değil. Sarılık olmaması açısından. Süt sağım yaptıkça gelir inşallah. Herkes bir şey diyor zaten hiç takılmayın olumlu bir şey diyen görülmemiştir insanlar garip
hayirlisi06 Rabiafa 2ocak mi 38 oluyorsunz değilmi benimde hedefim önce 36 Sonra 37 yi görmek ama korkumdan her an doğum olacak gibi hissediyorum neler yaptınız bende iş güç yapmıyorum ama illaki kahvaltı hazırlıyorum iki çocuğum var
hayirlisi06 3oglanannnesi bende Hatırlamak istemediğim bir gebelik yaşıyorum hamd olsun Allaha ne diyim Rabbım beterinden korusun Peki doğum sonrası dha mi zor bebeklere bakmak Bende diyorum en azından sağlığım yerinde olacak öyle düşünüyorum Allah yardım etsin bizlere.
3oglanannnesi hayirlisi06 aynen öyle sağlığın yerinde olunca uykusuzluk zorluk benim hamileliğim çok kötü geçtiği için bana zor gelmedi zormuydu kesinlikle zordu kolay diyemem prematüre bebekti benimkiler ilk kış çok hasta oldular ondan zordu belki de ama büyüdükçe kolaylaşıyor