burcucelik07 Merhabalar, 9 haftalık hamileyim bugün öğrendim ikiz olduğunu ve 15 gün kadar geriden geliyor ultrasonda. Bir tanesinin kalp atışını net duyuyorum diğerininki zayıf dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı, varsa ilerleyen süreçte neler yaşandı
sevvoos sym_yc bende 18+4 üm 🥰 göbeğiniz belirginleştimi nasılsınız ? İstanbuldasınız sanırm doktorunuz kim
sym_yc sevvoos evet istanbuldayım Belgin Esen hanımefendi çok tatlı biri🥰 bu arada göbüşüm çıktı ve hissetmeye de başladım normalde karıncalanma gibiydi ama bugün ilk defa tekme gibi hissettim çok güzeldi🥰
elisasla45 ikizlerinannesi58 bende 7 haftalık hamileyim ama 1 yaşındaki kızıma yemek bile yediremiyorum mide bulantısından
sevvoos sym_yc maşallah 😍 bende aynıyım hareketleri net hissediyorum İnşallah sağ salim kucağımıza alırız
sevvoos sym_yc bende istanbuldayım Medicalpark taydım şimdiye kadar Ama değiştireceğim,doğum fiyatı çok fazla olduğunu düşündük Aslında doktorumdan çok memnunum ama fiyatlar malum,tüp bebek zaten. Avicenna ya gittim son kontrole fiyatlar yarı yarıya
sevvoos sym_yc Bence normal daha erken haftalardayız ben 4 kiloya yakın aldım ama başlarda hiç birsey yiyemesemde kilo vermemiştim.
akn_64 _mom01 ben aldım prego ibiza plus diye geçiyor çok övüyorlardı gerçekten de mükemmel görünüyor çok rahat ve pratik di şimdi bekliyoruz bakalım bebişler gelsin deneyeceğiz
Rabiafa nisakayas daha da zorlaşıyor ayakta duramıyorum nefes daralması yaşıyorum uyuyamıyorum mesela 🫠 vajina bölgesinde aşırı agrı oluyor. Ama insan dayanıyor onlar sağlıklı olsun gelsin de. Yarın doğum olacak sol taraftaki bebek son günün hatrına sanırım kaburgama batıyo nefesim daralıyor uyuyamadım hala
ysm22 FEG01 sanırım ikizlerde heyecan ilkte sonrasida heyecan yaratıyor belki sizin kadar değil ama bendede heyecan var 😅
Bububu Morannesi ben 50mglıktan yaptırdım 160 gelmişti sonucum. Dr 10 gün açlık tokluk bak dedi. Onlar iyi gelince tamam artık gerek yok istediğini yiyebilirsin demişti.
sym_yc sevvoos benim doktorumun muayne ücreti 2 bin tl yeni yılda beklentim 2500-3000 arası doğumu da Halkalı Acıbadem ile anlaşmalı ve bana sezeryan 85 bin dedi doğum ücreti yeni yılda değişir tabi benim doktorumun avicenna ile de anlaşması vardı ama bu çocuk çetrsi olaylarından sonra anlaşmasını feshetti şu an yalnızca acıbademle çalışıyor tine de acıbademe göre fiyat çok uygun
Simsimsem Konu dışı ama yardımcı olacak birileri vardır diye yazıyorum başlık sahibi hakkını helal etsin. 37+2 de sezaryen ile bebeklerime kavuştum. İlk bir hafta o kadar ağrım vardı ki bebeklerimi kucağıma bile alırken ağladım. Şimdi iyiyim çok şükür ama bebeklerim memeyi tutamıyor. Süt var ama memelerim çok yumuşak uçları da çıkık değil. Vakumlasam da iniyor hemen uçları. İkiz anneleri bana akıl verin . Emzirmeyi çok istiyorum :(
Bububu Simsimsem sütünüzü emziriyormuş gibi iki saatte bir sağın. Sağımdan sonra vermeyi deneyin. Sağdıkça uçları çıkar. İlk haftalar uğraş gerektiriyor sonrasında düzene oturur merak etmeyin. Ama 2 saati geçmesin memeyi boşaltmadığınız. Çünkü ne kadar talep o kadar süt üretimi oluyor. Denemekten vazgeçmeyin. Sonrasında sağdığınızı da yavaş akışlı bir biberonla ya da kaşıkla verebilirsiniz. Yapamıyorum değil de yaparıma odaklanın. Şükür sağlıcakla kavuşmuşsunuz gerisi de gelir merak etmeyin☺️