Qwert2211 Nilpekan ayy bende senle aynı şeyi yaşıyor olsam keşke🥰 geçen ay tüp Bebek denedik tutmadı bu ay dinlenip tekrar deneyecektim ama regl gecikti 6 gün (normalde de gecikiyor ) keşke bana da sürpriz gelse dua eder misin benim içinde :)
Nilpekan Esma006 pazartesiyi beklicem sanırım araya hafyasonu giriyor 48 saat sonra cumartesiye geliyor acil de de ikinci betaya bakmiyorlar sanirim
Esma006 Nilpekan bakarlar bakmasına ama sonuç değişik çıkabilir çünkü aynı hastanede vermiyorsun aynı saatte vermiyorsun farklı çıkar o yüzden dedim artışı anlayamazsın canım pazartesi ver en iyisi
anneyim01 Nilpekan bakıyorlar karın agrım var gebelikten sühpeedyorum dedin mi hemen kan verin diyorlar
anneyim01 Nilpekan Bakarlar canm Valla yasak değil diye bilyorum benim burda doktorların kendi diyor bakılsın diyr
elifin_ Nilpekan Ben 3 kere vermiştim hiç sorun olmadı beta takibi için dediğim zaman hemen yardımcı oldular
kizinaasikanne Nilpekan Öncelikle hayırlı olun ben ilkinde 15 ti sonra 47 çıktı doktor hamilesiniz dedi sizin değeriniz benden yüksek çıkmış yani hamilesiniz 😊2 günde bir baktırmanız gerek artış düzenli mi diye
Nilpekan kizinaasikanne evet bugün doktora sonuc göstermeye gideceğim sonrasında yarin tekrar baktirmaya düşünüyorum
Nilpekan Bir1kelebek regl gecikmesi ile anladım çünkü benim regl hiç gecikmez. Çok beyaz ve sarı akintim ve kasik ağrım vardi