Busranur_mnts Nilpekan yaa maşallah canım çok sevindim artışı takip et sağlıkla büyüsün eşin ne dedi ☺☺
edaabykl Nilpekan bu kaset testlerde kolayina cikmaz ikinci cizgii bence hamilelik var hayırlı olsun şimdiden 🙏🏼
Deletedmom_878 Nilpekan 2 günde bir derken canım bir dolu bir boş şeklinde mi kaçıncı gün başladın regle kadar devam mı etti
Nilpekan Deletedmom_878 evet 1 dolu bir boş regl bitince başladım. Sıkı takip etmedim açıkçası nasılsa olmaz diye
Deletedmom_878 Nilpekan anladım canım teşekkür ederim bende öyle ilerliyorum regle 8 gün kaldı da bıraksam mı yumurtlamam geçti mi acaba diye düşünüyorum
Nilpekan Deletedmom_878 bende o civarlarında bırakmıştım ilk ay ovulasyon takibi.yaptim.yumurtalama mi gördüm sonrasında vücudumu dinledim
elifbayraktar07 Nilpekan evet gecikti 12 gün test yaptım pozitif çıktı eşime söyleyip söylememek de kararsız kaldım ama çok heyecanlı
Nilpekan Deletedmom_878 eğer herhangi bir sağlık hormon sorunu yoksa ovulasyon testi insanı daha da strese sokabiliyor
Deletedmom_878 Nilpekan şu anlık yok şükür bilmiyorum baktırmadım 8 yaşında kızım var 7 ay önce bir düşük yaşadım olursa bu 3. Olacak