1Ali annekiz6141 küçümsenecek bir durum değil dediğim 2çocuklu hayat illaki zordur anlamında söyledim. Dediğim gibi evet şuan vurma huyu yok ama ileride ne yapar bilemiyorum bellirttim zaten bakıcaz artık biraz akışa bıraktım
annekiz6141 1Ali Ummadığınız anda hamile kalırsınız bizde düşünüyorduk sonra 2 yaşta tövbe dedik asla dusunmedik.. 1 kes ilişki olan ayda hamile kaldım 😅 nasip kısmet işte.. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
gulsah30 1Ali utku bebekliginden beri hic sallanmasdi hic sevmiyor bebek arabasina bile binmiyor gossume yatip uyuyor kendi tercihi
Ozgebtn 1Ali valla 2 ve 3 yaşı gördüm dedim ki iyiki ikinci bir çocuğum yok mümkün değildi. Şimdi oğlum 5 yaşında 2. Ye hamileyim en azından çocuğumun tuvalet derdi yok beslenme uyku derdi yok yani bence aralarında 2 yaş baya zor tabi bu kendi kararınız
gulsah30 nilperab he iyi bari bikacgun enazndan destek olur ama sonrasi zor olucak senin icin tabi allah yardimcin olsun bizler anneyiz ustesinden gelirsin alahin izniyle
nilperab gulsah30 inş inş Allahım sakin bir bebek nasip eder inş🙏🏻kızım zor bir bebekti ve hala zor bir çocuk