AsenaD Reglim bir gün geçti. az önce (15:17) test yaptim ilk 5 dk icinde iki cizgi cikti. fakat biri silik. Esimle Takvim uygulamasina gore yumurtlama zamanima denk getirmeye calistik sonralari sistit(idrar yaparken yanmasi) oldum fakat herhangi bir hap ilac kullanmadim. SIZCE HAMILEMIYIM . . .Ilk gebeligim 8 ay önce Boş Gebelikti(su gebeligi) kurtaj oldum. 2 ay sonra korunmayi biraktigimda hamile kalmistim ve kanamali bi sekilde o da kendi kendine duştü. çok zor zamanlar gecirdim insaalah bu sefer olur :(
Selvis AsenaD benim de 3 gün gecikmeyle silik çizgi çıkmıştı hatta ben fark etmemiştim pencereye tutunca gördük. Sonuç olarak 38. Haftamızdayız çok şükür 😊
Seda5892 AsenaD silik de olsa çizgi varsa gebelik var demek oluyor canım benim de aşırı derece de silik çıkmıştı adetten önce yapmıştım aşırı dikkatli bakınca belli oluyordu 😍 kan ver bence hayırlı olsun 😘
Baharklc AsenaD benimde öyleydi canım şuan 10+4 günlük hamileyim sağlık ocağına gidip test yaptır istersen canım
AsenaD Seda5892 o kadad acialr cektim ki simdi inanin dr a gitmeye korkuyorum bu testide negatif diye yaptim ama biri silik biri belirgin cikinca sasirdim. Daha 1 gun oldu gecikeli.
AsenaD Seda5892 benimki silik ama yinede gozle goruluyor mesela birinci cizgi kirmiziysa otekisi toz pembe oylr diyeyim
Seda5892 AsenaD benimde bir kaybım var canım çok iyi anlıyorum seni şuan iğne falan kullanıyorum bende rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın biran önce hastaneye git ona göre de doktoruna git bence önlem amaçlı ilaç falan verebilir
AsenaD Baharklc biraz beklemek istiyorum nolur nolmaz diye bir test daha aldim eger iki uc gun daha gecikirsem yine yapicam test .
AsenaD Baharklc sanki adet olacakmisim gibi agri var kramp var birazda midem bulaniyo ama benim adet zamanimdada midem bulaniyo hic bilemedim valla 😂
Baharklc AsenaD sağlık ocakları on gün gecikince yapıodu sanırım şimdi aklıma geldi. Biraz bekle istersen canım hakkında hayırlısı olsun
AsenaD Seda5892 ikincisinde kanamam var hocam dedim hcg m 65 cikmisti progestan vr folik asit vermisti. Ama fayda etmedi zaten yogun bisekilde kanamam olmustu. Kanamam bittinten sonra idrar testi yaptim negatif cikmisti yani dusuk yasamis oldum.
Seda5892 AsenaD çok yanlış yapmışsınız bence. Ben düşükten sonra Doktorum yönlendirdi o demeseydi de ben yine gidecektim genetiğe gidip eşimle kan verdik pıhtılaşma çıktı bende
AsenaD Seda5892 gecmis olsun. Gidicem bakalim biraz beklemek istiyorum sadece silik cikti birde sabah idrariyla bi bakayim 😊