bsrbrkysr184_ doimom ilk doğumum sezeryan hiç elbiseye ihtiyaç duymadım normal doğumda belki daha gereklidir bilemiyorum önden düğmeli 2 takım 1 tanede sabahlık logusa takımı koymuştum bunda da öyle yapacağım “inşallah” Trendyol trendyol milla dan bakıyorum güzel şeyler var 😊
Quen_14 doimom o dediğinizden benim ilk doğumdan kalma pijamam vardı tertemiz yıkadım bi tane de önü düğmeli aldım bulabilirsem görselini ekleyeyim emzirme için göğüsü falan açılıyor çok rahat etmiştim emzirirken
simsiyuce Hastanede giymek için bir tane elbise gibi aldım ne olur ne olmaz diye bir tane de alt üst takım aldım. Evde giymek için hamile pijamalarım var önü açılıyor göğsü açılıyor vs. Birde kış ayına denk geleceği için bir tane de kalın pijama aldım önü düğmeli. Yeter diye düşünüyorum. 🤔 hastanede giyeceklerimin kalitesini çok beğendim. Benim gibi uzun boyluysanız genelde paçalar kısa kalıyor ya da elbise normalde bilekte dururken bende diz kapağında duruyor falan 🥴 Bu markaya bakabilirsiniz. [
Rbs06 doimom malesef bende pembe renk aldım heryerım kan oldu kanamam fazla oldugu ıcın bıtanede lacıvert almıstım o kurtardı kanamanızın yogunlugu ne olacagı bellı olmuyor
HappyKiwi Hastane icin elbise uygun, depend.i kolayca degistirebiliyosunuz, alt tarafta kontrol olursa, makata fitil vs verilirse kolay oluyo.
Sinemsigibi ya emzirme atleti çok gerekli mi peki? ben normalde çok atlet giyen bi insan değilim alıp almamakta kararsız kaldım
doimom Sinemsigibi bende aldım 3 adet emzirme sütyeni 3 adet emzirme atleti 3 adette alt lohusa hamile külodu ihtiyaç olur diye çantaya koyacağım
sudeli4 doimom ben ilk gebelikte direk alt üst gömlekli pijama tarzında almıştım canım süwenden. Birde olduğum şehirde nbb mağazasından beyaz alt üst aldım üst kısa kollu sütünün de kolları güpürlü sabahlığı vardı foto için onu kullandım
7213 Kubra12355 bende miss dünya lisa dan aldım önü düğmeli daha kullanmadım ama ürünün gayet güzel duruyor
isimsiz12 doimom trendyoldan 3 tane aldım ikisi pijama şeklinde biri de sabahlık seklinde onu fotoğraf çekinirsem onda kullanırım diye aldım belleri lastıkli ayarlanabilir M beden aldım suan da bile oluyor iki üç tık ayarlayınca dogumdan sonra da kolaylıkla olur diye düşünüyorum 🫠
whitee00 doimom Trendyol millanın çok güzel düğmeli pijama takımları var. Fiyat olarak da uygun, beden skalası da geniş. Ben 3 takım onlardan aldım
Elifinizz5461 doimom Bende yeni sipariş verdim lohusahamile.com diye bir sayfa vardı ordan aldım bakalım bekliyorum henüz gelmedi yalnız benim ki tam takım olarak aldım gecelik ,alt üst takım ve sabahlık var isterseniz bir bakın derim.