penbe_karisi QueenBahar_ ayyy 3 hafta sonra yaniii Ocak 9 da gidicem 33 haftalık oluyorhn o zaman verir heraldeee
Cinarsaitinannesi QueenBahar_ 33+4 2 gün önce gittim kontrole her hangi bir sıkıntın olursa acile gel olmazsa da 3 hafta sonra gel gün verelim dedi
Yazmelegi_ penbe_karisi yaaa bende çok merak ediyorum kontrolüm yılbaşından sonra 31 haftalık olmuş olcam bi sorucam bakalım ne zamana vericek🥹🥹
demirrleydi_ penbe_karisi normalde 39.haftaya kadar bekliyolar canım ama benim tansiyondan ve bebeğin hareketleri azaldığından 37+3 te ani bir şekilde doğuma aldılar
Nazanemre Ben 34+3 de gittim doğuma iki haftan kalmış dedi nasıl oluyor 37 demi alck acaba suratsız bı doktor olduğu için soruda çok soramiyorum 37 erken mi olur
Alya05 penbe_karisi Haftada doktor gün verdi canm , aslında o zamanda vermeyecekti dedi git 37. Haftada gel gün verecem , sonra dedi o haftalarda izinliyimm gemişken sana gününü vereyim demişti Ama ben devlete gidiyordum. Özel bellki daha erken veriyordur bilmiyorum 🤷♀️