elagndgdu busrax_ canım bence yükselicek normalde 2 falan çıkıyo değer 2 gün sonra mutlaka tekrarla. Düşün ki bende 8. Gün negatif çıktı 10. Gün 16.64 çıktı
simgemomy busrax_ ya üzmek gibi olmasın ama 5ten küçük olarak çıkmış sonuç bence bikaç gün daha bekle
simgemomy busrax_ ya hiç sorma bende de çok değişiyor bazen 0 lı bazen 2li rakamlar vs ama doktorlar 5 in altına direk yok diyor, kimyasal gebeliğimde 46ydi hatta orda bile doktor çok heycanlanma çok düşük demişti
melike__41 busrax_ bence yükselir bende 5 e şaşırdım ve bence sen sabah bir daha ver varsa en azından 7 felan olur
Deletedmom_787 busrax_ canım 5 ten küçük gözüküyor önceki kanı aynı hastanede mi verdin ? O zamanda 5ten küçük mü gözüküyordu yoksa 0.5 gibi değerler miydi? Progesteron gayet güzel çıkmış
melike__41 busrax_ değerin 5 çıkmış 4 olsa yada 2 olsa 2 yazardı ama 5 çok şüpheli bence yarın sabah bir daha ver varsa en azından 7.8 olur
rosee233 busrax_ 5 den küçük diyor maalesef negatif çıkmış ama 2-3 falandır belkide . Progesteronun gayet iyi gebelik olabilir umut vadediyor
sidibal busrax_ progesteronda yüksek çıkmış 20 üstü hamilelik bekleriz demişti doktor benim 22 çıkmıştı
busrax_ rosee233 inşallah olur normalde sağlık ocağında tam rakam yazıyordu yandaki eski sonuç gibi bu keşke bu da net olsaydı bi fikrim olurdu en azından 🥹
sidibal busrax_ beta bakmamışlardı o zaman sağlıklı bir çatlama oldu mu diye bakmışlardı tam çatlamadan sonra 7. Gün verdim