rosee233 busrax_ benim 8.gün 17 çıkmıştı yumurtlama günümü biliyordum Bir başka hamilelikte de 8.gün 5.77 çıkmıştı inşallah sende de vardır
busrax_ nr0900 inşallah :) sağlık ocağında verdim kanı. barkod da aldım aynı gün görebiliyorum sonuçları inşallah hemen çıkar
elagndgdu busrax_ ne güzel ya aynı gün veriyorlar. Ben Büyükçekmece’de yaşıyorum burda hangi kan testini yaptırırsan yaptır ertesi gün çıkıyor
busrax_ elagndgdu e nabıza bir sonraki gün düşüyor. eğer barkod verirseler oradan aynı gün görebiliyorsun eğer laboratuvar onay verirse
Deletedmom_787 busrax_ inşallah vardır duam seninle canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün umudunu yitirme yoksa da üzülme her nasip vaktine esirdir nasipte varsa hiç ummadığın anda olur kalbini ferah tut 💕
Deletedmom_787 elagndgdu doktorlarda tuhaf bir öyle diyorlar bi böyle kime güveneceksek 😅 en güzeli âdet gecikmesini beklemek
Eda42_ busrax_ Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok uğraşıp çabalıyorsun bende geçen sene boş gebelikten kürtaj olmuştum Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
busrax_ Eda42_ allah razı olsun 💖 bende geçen sene ilk önce boş sonra kalp durması yüzünden kürtaj olmuştum :( rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
anonimhesapp İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🌸 12 aralık pik 13 çatlama. 22 aralıkta progesteron baktırdım 16,60 çıktı . Genelde 7. Gün diyorlar benimki geç oldu gününe göre düşük mü sizce ? Progesteronu ilk defa verdim.
busrax_ anonimhesapp bence gayet güzel yumurtan çatlamış kesin olarak. bende progeseteron verdim bakalım benim kaç çıkacak
elagndgdu busrax_ canım bence yükselicek normalde 2 falan çıkıyo değer 2 gün sonra mutlaka tekrarla. Düşün ki bende 8. Gün negatif çıktı 10. Gün 16.64 çıktı
simgemomy busrax_ ya üzmek gibi olmasın ama 5ten küçük olarak çıkmış sonuç bence bikaç gün daha bekle
Deletedmom_787 busrax_ canım 5 ten küçük gözüküyor önceki kanı aynı hastanede mi verdin ? O zamanda 5ten küçük mü gözüküyordu yoksa 0.5 gibi değerler miydi? Progesteron gayet güzel çıkmış