Ebruas Pskk korkmayın benm bebeğimde siznle aynı haftalarda sizinkinden bir 100 gram daha fazlaydı doktor plesenta iyi besliyor dedi. bir hafta boyunca aç ve tokken şeker ölçümü istedi benden sonuçlarda iyidi hep. Belki gelişimi o şekildedir sizinde 🤗
clkmry Pskk aynı haftadayız sizinle 1 hafta önde benim bebeğimde hızlı kiloda alıyorum diye doktorum uyarıyor hep gece yemelerim de çok ama şekerim normal çıktı açlık tokluk 3 aylık yükleme yapmadı doktorum o yüzden endişelenmeyin 😇
meri-tz34 Pskk ben 32. Haftadayım hamileliğiöden bu yana sadece 10 kg aldım ama bebeğimin kilosu haftasına göre önde gidiyor başlarda seviniyordum ama şeker çıkınca morelim yerlerde tabi 🥲 3 gündürde ilaca başladım hakkımızda hayırlısı olsun zor süreçler
babymom2026 Pskk Bende yarın şeker yüklemesi olacağım ama tabi önden falan gittiği yok en son 21. haftada 445 gram çıkmıştı boyu da 24 cmydi haftamız yakın diye yazdım bakalım benim ne çıkacak yarın 25 hafta olacağım tam🙏
Pskk babymom2026 benim bebeğimin boyu 19 haftalıkken 24 cmdi. Şeker testini yaptırdıktan sonra haber verin şimdiden geçmiş olsun🌸
ments Pskk şekerli suyu içtikten hemen sonra kustum , şimdi doktoru bekliyorum, doktorunuza sorun ne yapmamız gerektiğini dediler. Belki tekrar içicem belki başka güne, bekliyorum 😕🥹
Pskk ments ayy geçmiş olsunn, maalesef geçersiz olmuştur çünkü 1 saat beklemeniz gerekiyordu. Benim de haftaya var bende kesin kusarımd
ments Pskk doktorum zorlamayalım gerek yok dedi. Miden kaldıramıyor belli dedi. Yani daha yapmayacağım. Açlığına bakarız dedi artık kontrolde . 1 ay sonra o da .😕 hayırlısı böyle imiş demek.
ments Pskk ay aslında tadı ve içmesi güzel fakat ne olacağını bilemiyor insan . Doktorum tekrarına gerek yok zorlamayalım dedi. Açlık şekerine bakarız dedi.