Pskk Kızlar günaydın bebeğim çok hızlı kilo alıyor, doktorum haftaya şeker yükleme testi yapacak. Kesin şeker çıkacak sanırım :((( eğer şeker çıkarsa beni neler bekliyor acaba
Semayyy Pskk kaç gr şuan, öyle düşünmeyin kilosu önden gidip suyu fazla olup şekeri çıkmayanlarda var inş çıkmaz
yesimvera Pskk genetik olabilir benim de amniyon sıvısı üst sınırda demişti doktor ve bebek 1 hafta önden gidiyor diye 28. haftada şeker yüklemesi yaptım ama temiz çıktı. Şimdi 34+0 olduk
Havin49_ Pskk 25 haftalık bebeğin 1 kilo 20 gram olması fazla hemen hemen 27-28 haftalık bebekle aynı kiloda şekerin çıkmazsa bile büyük ihtimalle şekerli şeyler hamur işleri yasaklanabilir yoksa maşallah bebeğiniz bu gidişle 5 kiloya ulaşır
iloss70 Pskk genetik olabilir çok fazla stres yapmayın. Arkadaşımında böyleydi kendi kilolu eşi kilolu bebekmiş ilk çocuğu kilolu bebekti 2. Çocuğuda kilolu bebek oldu genetik yani şeker çıkmadı☺️
Pskk Semayyy 24+6 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1 kilo 20 gram. Ben 4.5 kilo doğmuşum eşimde 4 kilo doğmuş. Bir umut belki genetik yatkınlık diye dua ediyorum…
busrasya2334 Pskk şimdi baktım da kızım da o haftada 910 grammış arada pek bir fark yok şeker yükleme istememişti doktorum bir açlık bir tokluk yapmıştık değerler normal çıkmıştı bebek de çok kilolu kesin şeker var falan da demedi bebeğim de 3280 doğdu mesela zaten korkmayın
Deletedmom_8793 Pskk boyu kaç cm doğru diyorsunuz genetik de çok önemli mesela ilk kızım 3550 gram 52 cm doğdu şuan oğluma gebeyim 24+6 da 801 gram 32 cm çıktı doktor normal dedi ama ablası gibi de doğar dedi
Ebruas Pskk korkmayın benm bebeğimde siznle aynı haftalarda sizinkinden bir 100 gram daha fazlaydı doktor plesenta iyi besliyor dedi. bir hafta boyunca aç ve tokken şeker ölçümü istedi benden sonuçlarda iyidi hep. Belki gelişimi o şekildedir sizinde 🤗
eed21 Hissettiklerinizu anliyorum çünkü benimkide netlesene kadar çok taktım. Umarım şeker çıkmaz ama çıkarsa da korkmayın uygun tedaviyle kontrol altına alınıyor. Rabbim yardımcınız olsun. Yemenize şimdiden dikkat edin. Benimkinin kilosu vs fazla değildi yine de şeker bir değer biraz sıkıntılı çıktı sınıra yakındı sonra üç aylık şekere falan bakalım dedi doktor çok şükür onlar normal çıktı. Ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum ve daha da dikkat edeceğim. Şekerli yiyecekler gerçekten hem bizim için hem bebiş için zararlı. Pozitif düşünün Allah korusun çıksa bile tedavisi olmayan bir şey değil çünkü
Pskk busrasya2334 doktorum da kesin şeker var demedi ama tedbir amaçlı yapmamız lazım dedi, çünkü suyum da bir tık fazla :(
Pskk yesimvera benim de 1 hafta önden gidiyor suyumda sınır da ama doktor son adet tarihimi baz alıyor. Çok sevindim sizin için insallah bende de cıkmaz.
yesimvera Pskk burda benim kafam çok karışık geç döllenme olmuş diye doktorum sın adet tarihini baz almadı ilk ultrasonu baz aldı.
Pskk Havin49_ detaylı ultrason yaptırdığımız doktor rahat 4 kiloyu görür dedi. Muhtemelen daha da fazla olacak
ments Pskk şekerli suyu içtikten hemen sonra kustum , şimdi doktoru bekliyorum, doktorunuza sorun ne yapmamız gerektiğini dediler. Belki tekrar içicem belki başka güne, bekliyorum 😕🥹