Melike2535 ikincikezannelikmi âmin çok teşekkür ederim bekleyen herkes dualarımda Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲🥰
Melike2535 Anneolucamm inşallah canım içini ferah tut yeter ki 🤲 ben de en başta hiç belirti yoktu hatta burada da sordum belirtim yok diye birkaç gündür başladı şu an bile adet olacakmışım gibi ağırıyor kasıklarım
vildann__ Melike2535 vallahi geçen siz benden dua bekliyordunuz bu sefer ben sizden dua bekliyorum lütfen hayırlısıyla benim de inşallah bir dahaki ay olur❤️🤲🏻
Melike2535 vildann__ Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah size de 🤲♥️ bana hiç olmayacakmış gibi geliyordu son çare olarak görüyordum tüp bebeği çok şükür nasip oldu 🤲
Anneolucamm Melike2535 Rabbim bana da pozitif görmeyi nasip eder inşallah :) senin ki de 4. gün embriyosuymuş sanırım benimki de öyle
Eda42_ Melike2535 Ayyy maaşallah gözün aydın olsun çok şükür Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin amin nazardan kötü gözden kötü sözden korusun sağlıklı kolay gebelik geçirin inşallah amin amin amin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Melike2535 Eda42_ âmin inşallah ne güzel dualar ettiniz çok sağ olun🤲♥️😘 hemen söylemeyi düşünmüyorum çevreme kalp atışını bekleyeceğim daha önce üç kimyasalım oldu ve çevremde kötü enerjisi olduğunu hissettiğim çok insan var o yüzden
Melike2535 Anneolucamm inşallah canım❤️ evet benim de 4. gün taze transfer oldu 5. Gün tatil diye doktorum sonraki ayı beklememize gerek yok dediğinde tereddüt etmiştim ama iyi ki ona güvenmişim 😘
Aloska Melike2535 maşallah balımmm Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin sağlıklı bereketli gelsin evin huzurla neşeyle dolsun 🥹💖🌸🎀
Melike2535 Aloska âmin inşallah çok teşekkür ederim ❤️Rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah🤲 sağlıkla kucağıma almak tek dileğim
Melike2535 betulmommy âmin çok teşekkür ederim🥹 şükürler olsun Rabbim mükafatmızı en güzelinden nasip etti🥹
Eda42_ Melike2535 Gerçekten öyle herkes mutlu olmuyor böyle bir habere o yüzden 3 4 aylık olana kadar beklemek en iyisi rabbim korusun kötülüklerden hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
Melike2535 Anneolucamm iyi düşün iyi olsun canım 🥰ben çok araştırdım 4. gün transferi pek görmedim internette o yüzden de çok arada kalmıştım ama çok şükür tutundu 🥹