Melike2535 aybalasmom erikarpuz amin İnşallah Allah razı olsun 🤲benim de tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak bebeğimi 🥰
semsem150 Melike2535 ay sizin yazılarınızı forumda görüyordum çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin 🥹🌸
Melike2535 semsem150 amin inşallah 🙏 evet burda çok defa post açtım hep umutsuzca ama çok şükür Rabbim nasip etti hiçbir zaman umudu kesmemek lazımmış çok şükür 🤲🥹
lol Hayırlı olsun sağlıkla tamamlayın inşallah bugün de kan verebilirsiniz bn 7. Günümde test yaptım cok silikti 10. Günde kan verdim 154 cıktı değerim
Melike2535 lol çok teşekkür ederim Allah razı olsun🤲 hastane bana biraz uzak da eşimde işe gitti yarın evde olacak oradan kan verip doktorumun yanına gideceğim sonuç çıkınca tekrar kan vermem gerekir mi? Siz şu an hamile misiniz?
Anneolucamm Hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah benim de test günüm 29 aralık bana da dua et :)
Melike2535 Anneolucamm Rabbim inşallah bekleyen isteyen bu yolda emek veren herkese tez zamanda nasip etsin ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilemez maalesef 🤲🥹 belirti olarak da üç gündür özellikle geceleri kasıklarım belim adet olacak gibi ağrıyordu bir de iki gündür şeffaf akıntım vardı bayağı yoğun
Melike2535 bebeklerim__ âmin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲
lol Melike2535 2 gün sonra tekrar vermeniz gerekir evet hamileyim 19 haftalık ikiz cok şükür Rabbım sizede nasip etsin
vildann__ Melike2535 çok ama çok sevindim adınıza Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Melike2535 vildann__ âmin inşallah çok teşekkür ederim zaten öğrenince hemen buraya yazdım o kadar iyi geliyorsunuz ki kendimi yalnız hissetmiyorum🙏🥰
vildann__ Melike2535 vallahi geçen siz benden dua bekliyordunuz bu sefer ben sizden dua bekliyorum lütfen hayırlısıyla benim de inşallah bir dahaki ay olur❤️🤲🏻
Melike2535 ikincikezannelikmi âmin çok teşekkür ederim bekleyen herkes dualarımda Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲🥰