seynepon Kızlar bugün transfer zamanııı Aralık ayı için transfer sonucu öğrenecek, transfer olacak var mı? Dualarınızı bekliyorum 😇 yeni yılda pozitif haberlerle güzelleşsin hayatımız
smgsmg59 seynepon dualarım sizinle ve tüm kader arkadaşlarımla. Benim de tüp bebek şu an 15 haftalığız oğlumla 💙 darısı başınızaa
seynepon merdc bende T+3 belirti aramak istemiyorum ilaç sayım çok fazla zamanında içiyorum, su ve sağlıklı beslenme rapor aldım işe gitmedim genellikle uzanıyorum ara sıra yürüyorum. İnşallah güzel haberi alırız canım bu benim 2. Denemem, senin sürecin nasıldı 🙏🏻
merdc seynepon benim ilk denemem ama ilk günden itibaren agır bişey de kaldırmadım ama istirahate de gecmedim evin içinde hareketliydim sürekli bakalım tutacak mı sabah test yaptım meraktan ama göremedim bişey
seynepon merdc çok erken ⅞. Gün silik çizgi veriyor kadet testler dahi😇kayseri acıbadem de oldum sen nerde oldun canım kaç yaşındasın ben 28 yaşındayım gebelik kaybım olduğu için tüp bebek denedik
merdc seynepon ben bahçeci fulyada oldun transferimi 27 yim bende 2 senedir evliyiz pcos vardı bende de
seynepon merdc inşallah pozitif olacak benden 1 gün önce öğreneceksin rabbim bereber sevinmeyi nasip etsin bize😇👏🏻
merdc Bu arada sizin vajinal bi yanmanız ve ani idrar sıkısıklıgınız oluyor mu ben mantar oldum sanırım da aslında ilaç da kullandım gecmedi sanırım
seynepon merdc yanmam yok canım ani idrarım geliyor ama çok şu içiyorum o sıkıltırıyordur bacaklarımda ve belimde ağrılar var göğüslerim falan normal bulantım yok, progestan fitil kullanıyor musun
merdc Progestan fitil kullanıyordum ama bu şikayetlerim baslayınca iğnenin dozunu arttırıp fitili bıraktım
merdc Benim göğüs uçlarımda hassasiyet var bi de ara ara sancılanma oluyor kasıklarımda bel de çok nadir agrıyor o kadar dolu dolu agrı değil
seynepon merdc göğüslerim hala normal, bel ağrılarım var başka da nir şey hissetmiyorum hangi ilaçları içiyorsun canım, fitil, progestan dex, esteofem, oksapar 6000, aspirin, vitamin hapları,prednol kullanıyorum
merdc Ben progestan dex gunde iki kere iğne yapıyorum bi de folik asit kullanıyorum demir hapıyla birlikte Ekstra kendim omega 3 ve d vit kullanıyorum
seynepon merdc ne zaman test vermeyi düşünüyorsun ben perşembe vereceğim 8. Gün eşimin izin günü rahat hastaneye giderim
merdc Hiç bilmiyorum negatif gelmesindwn korkuyorum bugun idrar testi yaptım silik biçizgi bile yok o yuzden gününü bekleyecegim sanırım ya da cumartesi günü işe gidecegim orda baktırırım
seynepon merdc ben de aynı durumdayım korkuyorum belirti de yok ilaçlarım bitecek 8. Günde yenisini yazdırabilmek için erken test vereceğiz🙏🏻 inşallah güzel haberler veririz