Hashasim2020 pinkpuella bize de haber ver canım benim kontrolüm de bugün ikindi de bakalım ne çıkacak geçen hafta haftamızı yakalamıştık çok şükür bakalım bu hafta aldı mı
pinkpuella Hashasim2020 benim şuan pek kilo almamış artık 38deyim her an doğurabilirmişim siz naptınız
Hashasim2020 pinkpuella ben de o kadar afedersin ayı gibi yememe rağmen 200 gram almış neyse ona da şükür hastasıyla uyumlu gidiyor normalde 37de alacaktı gerek kalmadı dedi ama tansiyon takibine devam edeceğiz yine
pinkpuella Hashasim2020 ne kadar sürede 200 gram almış ben haftada 1 gidiyorum o yüzden geçen hafta ile neredeyse aynı gibiydi, sıkma canını öyle veya böyle büyüyorlar zaten dünyaya gelince daha hızlı toparlıyor küçük bebekler
demetov isimsiz12 benim detaylı ultrasondan beri 1 hafta geride şuan 38+6 yız 2 hafta geride Ama doktor minyon sağlıklı olması önemli diyor gelişimiyle ilgili sorn yoksa sıkıntı yokmus
isimsiz12 demetov inşallah bizimde öyle olur yarın gidicez ve bu sefer dogum tarihini de verir muhtemelen 🥹
esraezerr isimsiz12 canım panik yapma hiç normal düzenli beslenmeye çalış bir de sigara falan kullanıyorsan azaltmaya çalış en azından karın çevresini direkt etkileyen şey sigara demişti doktorum
isimsiz12 esraezerr kullanmıyorum hiç içmedim zaten 🥲 daha özenli ve saatli yemek yemeye calısıyorum artık cünkü 12 1e kadar uyuyordum🥲🥲 artık yiyip öyle uyuyorum