Beray-liya halefsu henüz test yapmadım, iş çıkışı eczaneden alır yarın sabah yaparım eğer adet olmazsam.
rozcans bianne19 kasıkta ara ara oluşan batmalar kesinlikle. bu belirti ile daha 18 beta hcg ile öğrenmiştim.
rozcans simgemomy şöyle söyleyeyim, son adet tarihim 17 marttı, ben 1 nisan’da hem gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm (aşırı silikti farketmesi çok zordu), hem de beta hcg 18 çıkmıştı.
sevacano bianne19 yumurtalarımın nasıl çatlamasından bebeğim rahme düşmesine kadar hissettim dr soyluyorum şaşırıyor binde bir kadında oluyormuş
umransag sevacano canım ben de döllenmeyi karın ağrısıyla başladı ve atmalar oldu karnımda çekilmeler o zamandan beri hissediyorum olabiliyor böyle şeyler
iyc bianne19 regli olacağım gün o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki bu regli sancısı değil diyip gidip test yapmıştım ama ondan bir kaç gün önce kendimi hamile hissediyorum diyordum eşime de arkadaşlarıma da ama kimse inanmamıştı 😂😂
Busra5222 Benim çok fazla göğüslerim agrı vardı ve grip olmuştum aynı covit gibi adetim de 10 gün filan geçince test yaptık pozitif çıktı kan testinde 10000 çıktı değerim . 6 haftalık hamileymiş öyle ögrendim şuan 13+6 günlük
elifayaz112_ bianne19 sosisin ve tavuğun kokusu ben hamile kaldığim zaman beni çok rahatsız eder bı de diş ağrısı başlar 😄 aslında benim de planlıydı ama ilacı ilk bıraktığım aydan hamile kalmam diye düşündüğüm için hiç beklemiyordum görümcemin zoruyla iki defa hastaneye gittim geç döllenme olduğu için net belli değildi çok sonra evde test yaptım pozitif çıktı şimdi eğer erken doğum yapmazsam tam 100 günüm kaldı oğluşumla kavuşmaya 😄
gulsah30 berna33 bende cesaret edemedim oglum kucuk dye ama yapacak hic bise yok varsa oylede boylede ogrencwksin bn 8gun gecti cesaretim yok dye esim gtti testi al bna dediki gir tuvalete yap bekliyorum
umransag gulsah30 ne olduğunu bilemeyiz zaten Allah bilir canım🤷🏻♀️ ama böyle bir his yaşadım dedim kalp atışı GİBİ ☺️
cigdem6716 bianne19 göğüs hassasiyeti vardı ama sürekli değildi ara ara ve kasıklarımda ani batmalar mevcuttu bir iki gün oldu , Dpo 11de test yaptım ve silik çizgiyle öğrendim