seymactn bianne19 aşırı üşüme. Yüzüm bir anda sivilce doldu. Bel kasık ağrısi ve bacağımda popımda çekilme oldu. Dişlerim ağrıma başladi.
feyzaaltunakyuz Bat 23 du gelen giden olmadı bugun de aynı şekil gelen giden olmadı ama dün idrar testinde negatif çıkmıştı bugün yapmadım kan versem mi sizce dpo13 suan
dilos178 bianne19 ben hamile oldugumu kabiz olunca anlamistim😂 cok siddetli kabizligim vardi adetten 5 gün önce
halefsu Yarın regl günüm 10 aydır istiyoruz bebek sivilcem çıktı bile hamile olma belirtisi beklerken 😞
ongen berna33 beklemeden test yapp akıntı cok oluyor evett.. Bir de bence kadın hissediyor ben daha adetime 15 gün falan vardı hissediyordum biliyordum yani hamileyim tabi gecikmeyi bekledimm :)
medelas1 bianne19 sürpriz gebelikti uyku vardı normalde öğle uykusu hayatta uyuyamam gece uyku problemlerim vardır ama hamile olduğumu bilmeden uçak iniş yapıyordu gözlerimi açamıyordum baya türbülanslı yolculukmuş ben hiç uyanamadım mücadele verdim resmen ama hep neredeysem olduğum yerde uyukluyordum sonra da yüzümde bir sürü birkaç günlük minik pütürler çıktı sonra geçti ve son olarakta üşüme çok üşümüştüm yazın ortasında
bianne19 medelas1 yani herkeste farklı belirti veriyor sanırım ,ben bunları hiç yaşamadım henüz ama inşallah gebelik vardır Allah herkesi sevindirsin
nurgunes1712 bianne19 adete tam 1 hafta kala birden bire açık kahverengi-pembe tonlarında leke gelmişti 1 gün sürmüştü sadeve çok az gelmişti. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadığım için değişik gelmişti anlamıştım hamile olduğumu . Bat günüde beta 69 çıkmıştı :)
Beray-liya Merhabalar, bugün beklenen adet günüm ve hafif kasık ağrım var bi de birkaç gündür göbeğimin sağ ve sol kısmında pıt pıt yapan ağrı mı desem sancı mı desem bilemedim, yaşayan var mı.
Beray-liya halefsu henüz test yapmadım, iş çıkışı eczaneden alır yarın sabah yaparım eğer adet olmazsam.
selma128 bianne19 benimde sabah bulantim oluyordu kasik agrisi vucudumda degisik bisey oluyormus gibi hissettim o degisimi yasiyordum 9 gun once ogrendim hamileydim betam 23 cikmisti
anneyimben08 selma128 yani kan verdirsem benimde cikarmi bat 31 Sag kasigim yada bel bosluk kisminda sanci agri gibi birsey var kalp atisi gibi bazen ama bu hafta pek olmadi oyle yok regl olucakmisim gibi oldu bir kac oda yok belirti Dun yere oturunca oyle agri sanci gibi oldu Sadece hafif akintim var🫤 gogus hassasiyetimde gecmeye basladi