Edaalya_neva Uygulamaya göre 25 gün kaldı ama sezeryan olacağım ve doktorum hala gün vermedi sizce tahmini kaç günüm kaldı 36+3 günlük olduk
Zeliha_plt38 Edaalya_neva 35+1 uygulamaya göre 34 gün. ilk doğum olduğu için şekli daha belli değil beklemedeyiz🤗
ikiprensesannesi___ Edaalya_neva ilk değilse 39 hafta’da falan alırlar devlette bizimde son 38 3. Sezeryan olacak inşallah
Edaalya_neva Zeliha_plt38 benim 2 sezeryanım olcak devlete gidiyorum kontrole doğum da devlette olacak hepsi aynı değildir ama devlettekiler biraz ilgisizler ağızdan iple laf alıyoruz
mcrukiye @Edaalya_neva uygulamaya göre son 18 gün bakalım bu ayın sonunda mı gelicek yoksa ocakta mı gelicek beklemedeyizz ☺️
Zeliha_plt38 Edaalya_neva maleseff öyle ilk gebeliğin olmasına rağmen özeli tercih ettim umarım memnun kalırım
Aslan1 Edaalya_neva aslında 38-39 haftalar yapılıyor diye biliyorum ama genel bi bilgim yol normal doğum yaptığım için ama ikizim var onu 38 de almışlardı
Edaalya_neva Aslan1 37 haftalık olunca gün vericek galiba haftaya çağırdı kontrole gün vermeden önce aniden olur diye hafif bir korku var 🫣
canan_55 Edaalya_neva bi sorun yoksa 39 haftaya kadar bekliyorlar benim de 75 günüm var daha bakalım ne zaman gelecek 🤗
HafVel Edaalya_neva son 4 gün Rabbim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 39+3 olduk Normal olucak inşallah bir aksilik olmazsa.