etkafa melike_165 ayy evet kuzum 11 den önce yapmıyorlarmış baktkmda ama şimdiden randevuyu oluşturayım ben
melike_165 @etkafa evet onu yaptırırsın 14. Haftan da da şehir hastanesine randevu al ama iki hafta öncesinden bak doluyor çünkü şu an ocağın 9una kadar randevu var bir hafta sonra kontrol et
etkafa melike_165 ayyy tamm kuzum allah razı olsun senden lü ikili yü bir aradan çıkarayım da sonrada hemen ona randevu alrım ay ne zormuş başım ağrıdı valla
melike_165 @etkafa sen randevuyu al haftaya bir sonraki haftaya acele etme rahat ol gitsen de yapmazlar dediğim gibi
etkafa melike_165 tamm kuzum sağol bunu bir aradan çıkarayım da sonra da hemen şehir hastanesine almam lazım acil ordada detaylı kaçıyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
melike_165 @etkafa hastaneye göre değişiyor 3 günde aldım ben gidip alman gerekiyor laboratuvardan e nabıza düşmüyor
melike_165 @etkafa randevu aldırıyorlar normalde orda ki doktorunda görmesi için inşallah erken çıkar ya alt tarafı bi kan alıyorlar başka bişey yok yani
etkafa melike_165 birde canım detaylı için gün almaya gidecem ya illa doktor randevusu da mı almam gerekiyor yoksa direk veriyor mu vezne.