melike_165 @etkafa 13. Haftaya kadar yaptır 14. Haftanda da hastaneye gider hem testini verirsin hem muayene olursun
melike_165 @etkafa anladım canım dediğim gibi şehir hastanesinde bu tarz testler için randevu çok zormuş bende yeni anladım yani sırf dışarda para vermek istemediğim için gidiyorum aslında ama mecbur kalınca yapıcak bir şey yok
etkafa melike_165 aynen öyle kuzum şuan darıca için post açtım ama inşallh bilen vardır olursa orda yaptrcam yoksa da napim 4 lü yaptırım 😓😓😓
melike_165 @etkafa yani yapılıyordur illa ki hastaneyi arayıp sor istersen ikili test için randevu istiyorum diye
etkafa melike_165 şimdi aradım orda yapılıyor muş ama önce lafın doğuma sıra al dediler bulursam hemen yarına alacam ama hemen yaparlarmı o testi bilmiyorum canım
melike_165 @etkafa Canım bak senin için arattım randevu veriyor kliniği orda yazanı seç hekimi fark etmez dedim büyük ihtimalle yapılıyordur ama
etkafa melike_165 evet aşkım ama haftam çok ileri oluyor 😓😓yarına inşallh hemen bulurum sürekli bakıyorum
melike_165 @etkafa şu an çok erken olur bence bebeğin boyu kaç cm ben gittiğimde 11 haftalıktım ama 4cmdi 5 cm üzeri yapıyoruz demişti doktor bir sonra ki hafta bi daha gitmiştim belki burda farklıdır bilemedim
melike_165 @etkafa tabi zaten şu an 10 haftalıksın gitsen de yapmazlar 11. Haftadan sonra başlıyor 14. Haftaya kadar vaktin var
etkafa melike_165 ayy evet kuzum 11 den önce yapmıyorlarmış baktkmda ama şimdiden randevuyu oluşturayım ben