Sevgidendi Kezban_422 aayy ne güzel , çok çok güzel geçsin inşallah doğumun, bebişine kavuşacaksın çok heyecanlı 🫠🫠 ismi ne olacak bebişinn
Kezban_422 Sevgidendi çok saol cnm âmin inşallah İkinci oğluşum olacak inşallah ismi Alper olacak cnm☺😊😊🤲🤲🥹
aysegulsahra İlk gebeliğimde 37+5 e gün vermişti ama 36 da suyum gelmişti. Şuan 35+5 günlüğüm yine 37+5 e gün verdiler bekliyorum bakalım nolucak 😊
mehmel54 aysegulsahra merhaba devlet hastanesinde mi gün verildi acaba yoksa özelde mi benimde ikinci sezaryenim olacak 33+3üm yarın kontrolüm var gün verirler mi acaba devlette
aysegulsahra mehmel54 özel hastanede gün verdiler ama özelde de 35 ten sonra gün vermişlerdi devlette de öyle olur sanırım
ArelinAnnesi1 ParlakN ikinci sezeryani neye göre veriyorlar Bende 39+1 de doğurmak istiyorum nasipse bi aksi durum olmazsa
mehmel54 aysegulsahra teşekkür ederim bugün sordum 39 haftada doğum oluyormuş tam tarih verilmedi ama 39a hazırla kendini 1 gün önce 1 gün sonra olabilir dedi 39a göre de 2 şubat olarak gözüküyor 😊
ParlakN ArelinAnnesi1 benim doktorum 38 başı ortası alıyorum normalde dedi ama biz sene geçsin istedik o yüzden bebek gelmedikçe bekliyoruz arkadaşımda 39 u geçmesini istediğini doktora belirtince yine beklemişti doktorla önceden konuşmanızda fayda var
ArelinAnnesi1 ParlakN daha yolum var o vakit dediğiniz gibi nasipse bayramda gittiğimde konusim Nisan ortasında doğumum