Kuzum cok zor oncelikle anlayabiliyorum ayni durumlardan geçtim, sagliksiz gebelikler kendini başta belli ediyor catlama gününü biliyorsan ve onunla uyusuyorsa gec dollenme değildir benim de boyle oldu bir doktor bana kurtaj onerdi diğeri gelisimi geriden geliyor falan dedi ben beklemeyi tercih ettim. Ancak 15 haftalikta bebegimi kaybettim ve kanamam olmamasina rağmen progestan kullanmıştım ağrım var diye. Birçok doktora gittik bebek ilk oluştuğunu zaman gelişimsel geri geldigi icin uretra kanalı oluşmamisti anomalisi vardi ve bunu kendi doktorum göremedi şans eseri gittigim baska bir doktorun şüphesi uzerine baska doktorlar araştırması yapmıştım. Ve bana diger doktorlarin hepsi ayni seyi soyledi, bebekte anomali oldugu zaman vucut bunu tehdit olarak algılıyor ve dusuk oluyor kanaman bile yokken neden progestan başlandı dediler. Oluşan anomali de milyonda bir gorulen bir anomaliydi ve hiçbir sebebi yok tamamen ilk oluşumda olan organların var oluşu esnasında yanlis ve geriden gelmeye bagli bir durum dediler. Ve ben gereksiz progestan kullandığım icin 8.5 saat suni sanci cektim müdahale edildi ancak hic acilmam olmayinca mecbur kurtaja aldılar. Umarım bebeğin sağlıklıdır, rabbim kimseyi boyle zor durumlarla sinamasin. Benim surecim doktorun bilgisizligi yüzünden uzadı belki kucuk haftalarda kurtaj olsaydım veya kendiliğinden dusseydi su an hamile kalabilmek icin bu kadar cabalamazdim. Benim size tek tavsiyem lütfen tek doktorla kalmayın, ben bu surecte 7 doktor gezdim. Rabbim saglikli ilerlemeyi nasip etsin insallah