rege0119 Kızlar, muayene olduğunuz hastanede ya da klinikte size doğum ücreti ortalama kaç olarak söylendi. Acıbadem hastanesi bize 140 bin tl diyince biz şok olduk😂 siz kaç paraya doğum yapacaksınız acaba 🥹
Ceku256 rege0119 İstanbul çok pahalı kızlar ya Allah yardımcınız olsun ben Erzurum’da 33 e yaptım doğumunu hemde + epidural ücreti dahil :)
rege0119 tahamommy hem hizmeti güzel hem de çok ilgililer. Doğumdan sonra eve gelip emzirme eğitimi verip sonrasında bebeğin nasıl yıkanacağını ebr eşliğinde anlatıyorlarmış .
Zeynepefem Ceku256 epidural ucretine ne kadar ödediniz? Bende epidural dusunuyorum, memnun kaldiniz mi
rege0119 minikimd benim doktorum anlaşmalı olarak o hastane ile çalışıyor o yüzden bu tık daha pahalı belki de .
rege0119 tugba3727 özelde yapma imkanım varken , devlette yapmak istemiyorum . Devletten yana biraz korkularım var açıkçası . Endişelerim var. Özeldeki kadar konforlu olacağını da düşünmüyorum açıkçası .
Ceku256 Zeynepefem 4000 TL fark çıktı. Epiduralin artıları eksileri var eksi olan bende mesela ıkınma hissi yoktu. Sancıyla ıkındım ama çok becerebildim diyemem ebe biraz karnıma bastırdı ama artısı benim için çok daha fazlaydı alt tarafta hiç ağrı hissetmedim. Rahmime kazıma işlemi yapmak zorunda kaldılar plesentada yapışıklık oldu falan asla hissetmedim kesi dikiş hiçbirini ruhum duymadı. Bebeğin çıkımını bile anlamadım.
minikimd rege0119 bende üç ay önce yaptım o zamanlar ilk başlar 90 demişti sonra zaman geçince zam geldi gelicek de demişlerdi yeni yılda ücretleri değişir sürekli