bebistakibi dil_n beraber bekleyelim inşallah . Benim ovülasyon testim silikleşti dün . Umarım olmuştur . 11. Günde koyu renkliydi ilk kez yaptığım için tam yorumlayamadım .
bebistakibi yesimcsn ayyy beraber bekleyelim işte 🤭 Dün ovülasyon testim silikleşmeye başladı. 11. Günde koyuluk gördüm biraz acemiyim bu testlerde . inşalah bu sefer olmuştur mübarek günde hepimize rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
_Feslegennn__34 bebistakibi bat 7 Ocak ve doğum günüm o gün inşallah bana büyük bi hediye olur aslında üç ay önce erken doğumla altı aylık oğluma doğum yapmasaydım ocakda doğumum olucaktı ama nasıp değilmiş şimdi de hamile kalmak için çabalıyoruz hayat işte
bebistakibi _Feslegennn__34 ah ah bende o kadar korkardım ki hamile kalmaktan , hemen olacak sanıyordum . Allah’ın hikmeti diyelim cennette bekler inşallah sıkmayın canınızı . Rabbim en güzel şekilde tekrar sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin . Eğer ben hatırlartıysam da hakkınızı helal edin 🙏🏻
_Feslegennn__34 bebistakibi amin inşallah canım nasıbı daha fazla yokmuş demek kı imtıhan rabbim bidaha ne bana nede bi başkasına böyle bi acıyı yaşatmasın inşallah
mumoftwins mutl bat beklenen adet tarihi demek, sat son adet tarihi, pik yumurtlamanin en yuksek oldugu gun, dpo yumurtlamadan sonra gecen gun sayisi❤️