yaseminkarakus0728 bebistakibi bat 9 Ocak klomen kullandım ve bugün ignemi vurundum bakalım herkes için hayırlısı olsun
bebistakibi nr0900 benim yarın veya birkaç güne pik olacak dedi burdaki kızlar . Bakalım bekliyorum 🤭 ilk ovulasyon denemem çok acemiyim
nr0900 bebistakibi bende yapıyodum bazen ama ilk 2 3 dk silik görünce hemen atıyodum düzgün takip edemedim 😬 seninki baya yakın evet bugün yarın gibi görünüyor resimlerde
bebistakibi minikurabiye7 ilk defa bu ay deniyorum yarın pik olabilir dediler bakalım yarını bekliyorum
sedefhamile Bat 7 heyecanla bekliyoruz bu ay tam 1 sene olacak denemeye başlayalı zaten som artık Ocak da doktora gideceğim
dil_n BAT 8 Ocak görünüyor bekleyeyim bende burda inşallah güzel haber bende veririm ya dua edelim birbirimize yarın Kandil
bebistakibi dil_n beraber bekleyelim inşallah . Benim ovülasyon testim silikleşti dün . Umarım olmuştur . 11. Günde koyu renkliydi ilk kez yaptığım için tam yorumlayamadım .
yesimcsn Bat 12 benim dee klomen kullanıyorum yarın ultrasona gidicem yumurtaların gelişimini görmek için
bebistakibi yesimcsn ayyy beraber bekleyelim işte 🤭 Dün ovülasyon testim silikleşmeye başladı. 11. Günde koyuluk gördüm biraz acemiyim bu testlerde . inşalah bu sefer olmuştur mübarek günde hepimize rabbim güzel haberler almayı nasip etsin