biranneninyolculugu Merhaba, yaklaşık yarım saattir nabzım 115-125 arasında. Tansiyonum normal. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu neden olabilir?
ylnydgd biranneninyolculugu 31 deyim, cumartesi doktora gittim, kalp kapakçığım da açık. Doktora çarpıntı başladı dedim. Normal daha da artabilir dedi.
250199 biranneninyolculugu bende bu akşam açtım böyle bir başlık bugün yaşadım dün nabzım sizin gibiydi hep bu sabah aniden tansiyonum yükseldi nabzım 130 a yükseldi hemen acile gittim kan değerlerime baktılar ekg baktılar hepsi temiz çıktı sadece sürekli tansiyon takibi yap dediler ve kardiyolojiye git dediler bakalım yarına randevu buldum kardiyoloji ne dicek benim demirde sıkıntı yok ama tsh bakmamışlar şuanlık normale indi hastaneden geldiğimden beri nabzım tansiyonum da düzeldi mümkün olduğunca stres yapmayın siz taktıkça nabız daha da yükseliyor sol yanınıza yatıp kontrolllü nefes almaya çalışın ben böyle yapıyorum şuan daha iyiyim 🙏
biranneninyolculugu Noyimommy demir ilacı kullanıyorum ama seviyesi ne kadar bilmiyorum. Ne zaman endişe etmeliyim? Erken doğum riskim de var endişe etmeye başladım
ylnydgd biranneninyolculugu kan ortalama 1,5 kg artıyor hem bebeğe hem de bize kan pompalamaya çalışıyor kalp de normalden fazla çalışıyor onun da etkisi sanırım
zeyyynep ara ara bende de oluyor aniden sıcak basıyor elim ayağım boşalıyor içim bi hoş oluyor ama genel olarak tansiyonum fakan normal çıkıyor hep sanırım normal
busra241_ zeyyynep panik atak olabilir canım. Ben de 11+5 haftalık hamileyim çok fazla çarpıntım oluyor nefesim daralıyor bazen, göğsümde uyuşukluk hissi oluyor bir anda nabzımı değişiyor yükseliyor şu an bile çapıntıdan uyuyamıyorum
biranneninyolculugu 250199 inşallah siz de iyi olursunuz. Kaçıncı haftadasınız? Benimde normale döndü 100-110 arasında
250199 biranneninyolculugu düzelme varsa iyi bir şey. tansiyon daha önemli tansiyonunuzda iyiyse sıkıntı yok gibi tabi siz yinede takibi bırakmayın sürekli ölçün. 28+2 oldum bugün bende
biranneninyolculugu 250199 tansiyonum hep aynı sürekli onu da kontrol ediyorum. Bugün doktora gittiğimden rahatım biraz da. Bebeğimin hareketleri de iyi çok şükür
zeyyynep busra241_ panik atak olduğunu nasıl anlayabilirim acaba ilk defa duydum ben yok diye biliyorum çünkü ama oladabilir cidden 🥹😂