kavalakurabiyesi yorgunannis valla devlette doğuran ceretta ceretta gibi ozaman malesef bende devlette doğuracağım tövbe ya
yorgunannis bebeklerim__ teşekkür ederim yani aslında evet her şey yolunda gitti canımın çok yanması dışında🥲🫠
gulsah30 kavalakurabiyesi yapmiyolar ben sormustum dogum oncesi ama gerek kalmadi bna zatn sancilarimi hissedemedigim icn az kalsin sezeryana gidiyodum ameliyathanenin kapisindan dondum
gulsah30 kavalakurabiyesi o prenses doguma girdigi icin yapmiyorlar soyle yapiyolar annenin kalbinde veya hayati bi fonsiyonunda sorun olursa yapiyorlar anneyi guvene almak icn ama dogum zamani zagn kesiyolar ikinabilson diye
gulsah30 yorgunannis hastane cok onmli bnm arkadasim sakurada 12 kisiyle birlikte dogurdu kiza cok kotu davrandilar bayram di doktoru burda degildi mecbur kaldi
carolina07 yorgunannis benim de ilki 24 saat sonra doğdu o saate kadar suni çektim öldüm öldüm dirildim zor Bi doğumdu bu kolay olur umarım acısız ağrısız doğum olmuyor tabi. Ama ben bu sefer epidural düşünüyorum doktorla görüşücem
twobabymomm yorgunannis sağlıkla büyüt inşallah canım benimde ilki 22 saat sürmüştü ikinci kolay ve kısa olur diye umuyorum inşallah 🫶🥹🤭