Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisiniz🌸 ben yeni toparlanmaya başladım ve size doğum hikayemi anlatmak istedim🫠
Bundan 8 gün önce doğum yaptım dediğim gibi yeni toparlanmaya başladım, cumartesi sabahı gelip giden sancılarım vardı her zamankinden biraz farklı şiddetlenir diye bekledim bir kaç saat ama sonrasında tamamen geçti. Pazar günü dışarı çıktım alışveriş yapmaya o gün hiçbir şeyim yoktu gece duş alıp uyudum ve sabah 6 gibi yine sancılarım başladı bu sefer daha farklıydı anlamıştım zaten yine bir kaç saat bekledim ve sancımı çekmeye başladım. Sancılarım giderek artıyordu ve sıklaşıyordu beni ağlatacak duruma geldi ve hastane yolunu tuttuk zaten yakındı muayene ettiler 3cm açıklığımın olduğunu doğumumun ne zaman olacağının belirsiz olduğunu söylediler ve bana egzersiz+merdiven+ yürüyüş yapmamı söylediler. İkinci doğum olduğu için hastanede kalmamı tavsiye ettiler ki bende zaten korkuyordum her an gelir diye neyse sonra tuvalete gittim ve nişanım geldi herhalde muayeneden tetiklendi, sonrası zaten sancı,sancı, sancı… saat 12 1 civarı tekrar bir muayene ve 5cm olmuştu yatışımı yaptılar sonra doğumhane yolunu tuttuk ve en acısı en zoru burda başladı sürekli alttan muayene ediyorlardı sancılar zaten beni mahvetmişti 2 buçuk saatim de burda geçti stajyer ebeler vardı onlar bana çok yardımcı oldu ve güç verdi belime sırtıma masaj yapıyorlardı hep yanımdaydılar Allah razı olsun. Sonra doktor geldi ve tekrar bir muayene ama böyle bir şey yok çok canımı yaktı bana süreni kısaltıyorum yardımcı oluyorum dedi ne diyebilirdim o an🤷♀️ sadece bağırabildim 7 8cm oldu açıklığım ve suni vererek desteklediler çünkü dayanamıyorum suni verin bitsin artık dedim. Suniden biraz sonra zaten ıkınma isteği geldi bebeğim artık kapıdaydı😀 hemen doktorlar ebeler toplandı hazırlıklar yapıldı ve 3 5 ıkınma sonrası felaket bir ağrı yaşatarak bebeğimi doğurttular(doğurdum) saat 14:53🥲 negatif yazmamın sebebi canımı çok yakmalarıydı aşırı hemde plesantayı çıkarırlarken karnıma bastırarak masaj yaptılar o da acıttı öyle işte. Dikişim 3 4 taneydi doğum sonrası sancım çok oldu ama bebeğime baktıkça güçleniyordum, geçecek diyordum🌸🥹
Hikayem buraya kadar şimdi çok şükür toparlandım iyiyiz sadece kokusu dünyalara bedel🥰sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim😊