esraern Aysenur5571 😂 yeni test sipariş ettim bekliyorum gelsin bir tane daha yapayım koyulasirsa koşa koşa gitcem
Aysenur5571 esraern İnşalah koyulaşır ya Canımm sen bu ay ovulasyon testi mi yaptın kuzum ondan mı bu kadar erken yaptın testini
esraern Aysenur5571 🫣 ilk kez korunmasız ilişki oldu bu ay meraktan 6 gündür test yapıyorum 3 gündür çizgi var bugün ilk kez bu kadar koyu oldu ve testim bitti
gamzee7 esraern Prodoctor yalancı çizgi çıkarabiliyor canım bekle bencede bi test daha yap öyle kan ver 😘
gamzee7 esraern benimkide yarın gelecek sabah erken gelirse deneyeceğim 😂 ilişkinin 10. Günü olacak adetimede 6 gün kalmış olacak
esraern gamzee7 inşallah hayırlı haberlerle gelip bana da yazarsın kuzum merak ederim sabah erkenden gelip bakarım
gamzee7 esraern bugün Prodoctor negatifti adetime daha 1 hafta var bakalım tabiki yazarım sende yeni hamiş olarak bana dua et 💞
esraern yaseminis kuzum bugün kan verdim 1.20 çıktı beta henüz regle 6 gün var hala ihtimal var mı bilmiyorum
smyyy95 esraern benimde 6 gün var sabah test yaptım ikinci çizgi az gözüküyordu kan verdim 1.20 çıktı 😟
esraern smyyy95 kadınlar kulübünde bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen çok kişi var umudumu kaybetmedim sende kaybetme bekleyelim biraz henüz erken