Havin49_ deryakurtulus ambulansı arayabilirsin veya taksi çağırabilirsin zaten doğum bir iki saatlik bişey değil bayılma için bilet diyemmm
deryakurtulus nursenasu27 Benim ailem de tüm gebeliğim boyunca sadece 1 hafta gelip kaldı o da doğum çantası hazırlamak için onda da babam 1 haftanın sonunda surat asmaya başladı sıkıldım diye terslemeye başladı beni. Artık kimsenin kimseye faydası yok gerçekten.
deryakurtulus nursenasu27 Doğum çantasını kapıya yakın bir yere çıkarmak da mantıklı geldi, o durumda taşıması zor olabilir. Onu da yapayım. 😅
nursenasu27 deryakurtulus aaa cidden iyi fikirmiş hiç aklıma gelmedi aslında ama daha doğru düzgün bişe almadım aldıklarımı yıkamadım😅
nursenasu27 deryakurtulus sakroiliak eklem de iltihaplanma var şiddetli ağrılarım var eğilim kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum ilk gebelikte böyle sakat olduk çıktık😅
deryakurtulus nursenasu27 En azından çanta için biri gelse ya yardıma. Ütü için de oturarak yapmanızı önerebilirim. Çok geçmiş olsun. ☺️
nursenasu27 deryakurtulus yok canım yine kimse gelmez hastayım şu an eşim geldi acile gittik onlarda azarlar gibi geri gönderdi parol yapmamak için
Sudedemirer Bende 31+4 geçen 5 gün önce gece bayılmışım sancım zaten vardı tansiyonum düşmüş sancımın çok oldugını eşime söylemiştim oda eve gelicekti gece valelik yapıyor o geldignde baygınmışım evde bir tanede 3 yaşında kızım var yine olmasından çok korkuyorum
deryakurtulus Sudedemirer Of siz benim fobimi yaşamışsınız. Şimdi nasılsınız, tedavi mi olacaksınız? Benim de bugünlerde hızlı hareket ettiğimde başım dönüyor, tansiyonum 10/8, ferritin değerim 8’di en son.
Sudedemirer deryakurtulus o gün gece acile gittim muayene bile etmedi idrar aldı sadece enfeskiyon yok gidebilirsin dedi bebeği hissetmiyorum sancım var başım dönüyor dedigimde parol yapalım bir tane o zaman dedi ne beni ne bebeğimi muayene etmedi sabahında kanamam oldu rahmimde ödem olmuş kanım 7 ye düşmüş 4 gün hastanede yattım şuan iyiyim herhangi bir tedavi uygulanmadı ama
Irem-61 deryakurtulus bence eşinizle konuşun seni aradığımda ulaşmadığım da korktum diye. Bende aradığımda ulaşamadığımda ya bana bir şey olsa diye korkuyorum. Müsait değilsen bile aç değilim de kapat