Maryzeyn Kızlar selam dün normal doğum yaptım büyük tuvalete çıkamıyorum sizce normal mi yaşayan var mı ne zaman düzelir
Havin49_ Maryzeyn yeme içmene dikkat et ben ilk günler ishaldim 15 günden sonra bende kabız oldum ve çok kötüydü onun yüzünden dikişlerim de geç iyleşti
Ceku256 Maryzeyn sıvı tüket oldukça. Hoşaf tarzı. Bende de kuruluk oldu üstüne bide basur oldum. Dikişlerden çok basur acıyordu. Dikkat et kendine geçmiş olsun 🩷
mommyyy2 Maryzeyn Sıvı tüket canım bol su özellikle bir de fazla ıkınma dikişlerin varsa eğer Allah korusun zarar görebilir
su656 Maryzeyn kabızlık durumunda hamileyken de emzirme döneminde de kullanılabilen duphalac diye bir şurup var doktorunuza sorarsanız sizede mutlaka onu önerir. Ben ilk gebeliğimde de emzirme sürecinde sürekli kullanmıştım
bennanneyim Bende öyleydim kabız oldum sonra basur çatlak çıktı.7 ay oldu hala tuvalete çıkınca canım çok yanıyor. Kabız olmamaya dikkat et
Maryzeyn Ceku256 Hep sıvı tüketmeye çalışıyorum özellikle kayısı suyu falan inşallah düzelirim bir an önce
Maryzeyn mommyyy2 hiç ıkınmaya gücüm yok zaten korkuyorum bir şey olur diye o yüzden küçük tuvaletimi bile yavaş yavaş yapıyorum
mrym32 Maryzeyn ben de pazar günü normal doğum yaptım daha bende büyük tuvalete çıkamadım elimden geldiğince katı beslenmedim ama
umynurr mrym32 Maryzeyn Saglikla buyutun insallah bebislerinizi kacinci haftada dogurdunuz bide acilma icin ne onerirsiniz bende sanci cikti nst ama acilma yok
mrym32 umynurr 33haftalık doğdu ben hastaneye gittiğim de 9 cm açılma vardı 2 dakika da bir sancı geliyodu açılma için bı şey yapmadım zaten haftası küçük
Maryzeyn umynurr 37+5 de doğduk biz ama 32. Haftadan beri 1 cm açıklığım vardı hiç bir şey yapmadım tam tersi yasaktı normal kontrol diye gittim nst de sancı vardı ama hissetmiyordum oysaki 4 cm açıklığım varmış hemen yatış verildi
umynurr Maryzeyn bendede hic yok sanci cikti bende eve geldim ozel olmayacaksa birliktelik varmiydi sizde kimisi oda etkiliyor diyor ben aylardir agrilardan dolayi birsey yasamiyorum
deletedmom43191 Maryzeyn sıvı tükettiğin icin olmamış olabilir biraz yemek ye ekmek arası biseyler ye
Surad7234 Maryzeyn öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah büyük tuvalet konusunda sade kefir dene kuru meyve birde armut etkili olur inşallah
ceylannnn12345 Maryzeyn korkudanda yapamıyor insan kesinlikle tavsiyem dubhalac ilaç bebeğe bir zararı yok o seni rahatlatcaktır o olmasaydı ben çok kötü olmuştum