Derininannisi Ecem30 evet devlet yapıyor ama randevu bulmak oluyor diyorlar Nerede oturuyorsunuz ben Pendik Cihan tıp merkezinde yaptırdım en uygun onu bulabildim 250 tl orada memnun da kaldım yani
Ecem30 Derininannisi devlet hastanesi kanuni dediler ücretsiz yapiyorlarmis aldim yarına insallah yaptıracam bn karşıda oturuyorum ;(
Habibee Tazeannevebebegi evet ozele giriyor canim ordakiler doktorların hepsi prf.doktor bende oraya gidiyorum muaneye 122 tl muanesi 2 hafta sonra doktorum detayli istedi hem kendisi bakıcak hemde başka yere gönderdi ek ücrette istemedi normalde disardan gelenler 150tl yaptırıyor canim
Bsyldrmdlk Ecem30 bakırköyde bilson görüntüleme merkezinde 250 tl imiş. Burada yazmışlardı. Oraya gidebilirsiniz fiyat olarak iyi.
Ecem30 Ecem30 Bsyldrmdlk teşekkür ederim yarin devletten randovu aldim.olmasa oraya giderim cok iyimis
byznr34 Ecem30 bugün yaptırdım Çamlıca Medipol de 375 tl perinatolog doktor ve çok tatlıydı, ilgiliydi ben memnun kaldım.. Bebek dönmedi yavruummm huhuu felan diye seslenmesi sabırla beklemesi tatlı dili çok hoşuma gitti 😌
Uykusuzgeceler byznr34 375 TL almış canım tabiki sabırla bekler ücretsiz olsun bakım bize denk gelmez öyleside ☺️
Seymasal Vera tıp merkezi 280 tl ye yapıyor bende haftaya yaptırıcam ikili testimi orda yaptrdım doktor cok ilgili tavsıye ederım
Asli1992 minikkelebegimm iyiydi doktor detaylı inceledi çok şükür bi Sorun olmadığını söyledi renkli değildi ama söylimde ultrason
Nazciimm Asli1992 canım randevuyu hangi doktora alıyorsun bir de randevu alır almaz direkt olarak ayrıntılı ultrasona alıyorlar mı seni? Ben şimdi online sitesine girdim. Perinatoloji bölümü çıkmıyor prof doktorlar çıkıyor. Bana isim verebilir msiin?
Asli1992 Nazciimm internet sitesinde kadın doğum bölümünü seçiyorsun prof dr. Ali benian benim gittiğim dr hergün kontrol et evet kaydını açtırdıktan sonra çok beklemiyosun alıyor hemen seni ultrasonu