Ecem30 Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğin 21.haftamdayım ve bebegimin suyu biraz fazla bu yuzden detaylı ultrason istedi doktorum yanlız beni yonlerdigi yer 600 tl diyir ama ödeme yapmam imkazisin dişi bildiginiz yaptırdığını uygun yerler varmi acaba yada yaban devlet hastanesi cok araştırdım en uygunu 450 dediler avcılarda oturuyorum kendim
Derininannisi Ecem30 evet devlet yapıyor ama randevu bulmak oluyor diyorlar Nerede oturuyorsunuz ben Pendik Cihan tıp merkezinde yaptırdım en uygun onu bulabildim 250 tl orada memnun da kaldım yani
Xaleyeren Niye bu kadar pahalı oluyor bu detaylı ultrasonlar anlamadım ben konyadayken devlet hastanesi yapıyordu
Ecem30 Xaleyeren 45 dakikalik bir utrosan oldugu içinmiş birde organlariba tek tek baktiklari içinmi sanki napiyolar
Nazciimm Asli1992 canım randevuyu hangi doktora alıyorsun bir de randevu alır almaz direkt olarak ayrıntılı ultrasona alıyorlar mı seni? Ben şimdi online sitesine girdim. Perinatoloji bölümü çıkmıyor prof doktorlar çıkıyor. Bana isim verebilir msiin?
Ecem30 Ecem30 Bsyldrmdlk teşekkür ederim yarin devletten randovu aldim.olmasa oraya giderim cok iyimis
Habibee Tazeannevebebegi evet ozele giriyor canim ordakiler doktorların hepsi prf.doktor bende oraya gidiyorum muaneye 122 tl muanesi 2 hafta sonra doktorum detayli istedi hem kendisi bakıcak hemde başka yere gönderdi ek ücrette istemedi normalde disardan gelenler 150tl yaptırıyor canim
Gozdeeerss Bask çok kolay cnim kan veriyosun ultrason çekiyorlar kan sonucu 1 hafta da oluyo ultrasonda zaten hemen verio ben kavacık fsm de 198 tl yaptırdım
Eed7 Perinatolog yada radyoloji uzmanları tarafından 45dk gibi sürede detaylı incelenen ultrasondur özeller genelde pahalı evet ama bende cerrahpaşada yapan var diye duymuştum erken saatte gidip sorup randevu alabilirsin onun dışında devlet hastanelerinde yapılmıyor cerrahpaşada ileri tarihe verdiğini duymuştum şansına belki erkene alabilirsn ama gidip alman en iyi sonuç olur
Asli1992 minikkelebegimm iyiydi doktor detaylı inceledi çok şükür bi Sorun olmadığını söyledi renkli değildi ama söylimde ultrason